LYKKEN BRAST: Paul Anka giftet seg med svenske Anna i 2008, men nå har han søkt om skilsmisse. Foto: All Over Press
LYKKEN BRAST: Paul Anka giftet seg med svenske Anna i 2008, men nå har han søkt om skilsmisse. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg gjorde alt for Paul

Anna Anka vil egentlig ikke skilles fra ektemannen...

SEHER.NO: I starten av desember ble det kjent at artisten Paul Anka (68) hadde søkt om skilsmisse fra sin svenske kone Anna Anka (38).
 
Til svenske Aftonbladet sier Anna - kjent gjennom serien "Svenske Hollywoodfruar" - at hun egentlig ikke vil skilles fra ektemannen.


- Jeg forstå ikke at han holder på som han gjør. Det er han som vil ha skilsmisse, ikke jeg. Og jeg går med på det, for jeg vil ikke være sammen med noen som ikke vil være sammen med meg. Jeg forstår ikke hvorfor han er så sint, sier hun til avisen.

Svensken trodde hun hadde funnet lykken i den kanadiske smørangeren, som hun hadde som heltidsjobb å stille opp for døgnet rundt.


- Jeg har gjort alt for Paul i alle år. Vært hans assistent døgnet rundt. Hvor mange koner er det som går på scenen kveld etter kveld og vinker til publukum etter opptredenen hans?

I desember sa sa Paul til kjendisnettstedet TMZ at paret skal ha hatt problemer i flere måneder, og at han derfor har flyttet inn på hotell. Til Aftonbladet hevder Anna imidlertid at han fremdeles bor hjemme i parets hus i Hollywood, og at barna ikke vet at paret skal skilles.- Når vi er i huset er alt som vanlig uansett. Barna vet ingenting, han jobber på rommet sitt hele dagen og vi lever som før stort sett. Det er sørgelig og trist alt sammen, og at barna blir dratt inn i det slik. Det er derfor jeg har ligget lavt og ikke ville kommentere det hansier. Men nå kjenner jeg at det har gått for langt, sier hun.

Anna og Paul giftet seg i 2008, og sammen har paret sønnen Ethan (3), i tillegg til Annas datter Elli (6).


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES MER: - Han kan beholde pengene sine!