- Jeg gjorde alt feil

Trude Mostue glemte å følge etikette da hun møtte dronning Elizabeth.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Den siste uken har dronning Elizabeths 60 år på tronen blitt feiret verden over. Selv om den største festen foregikk i London, ble diamantjubileet feiret med hagefest på den britiske ambassaden i Oslo mandag ettermiddag.

Finanseliten og flere av Norges kjendiser var invitert til festen, blant andre Trude Mostue (44) som i mange år hadde en suksessfull TV-karriere i England.

- Jeg er ikke så opptatt av kongefamilier, men har nok et nærmere forhold til den britiske kongefamilien enn til den norske. Jeg kan jo skryte av å ha møtt både dronning Elizabeth og prins Philip, sier Trude til Seoghør.no.

Møtet fant sted for ti år siden på den britiske ambassaden da dronningen var på besøk i Norge. Mostue synes det var stas å være invitert som gjest, men ikke alt gikk etter planen da hun møtte Englands overhode.

- Jeg husker ikke så mye for jeg var i sjokk. Jeg var veldig nervøs og skrekkslagen. Den engelske kongefamilien er ekstremt tradisjons- og etikettebundet og du skal vite hva du gjør når du møter dem, og det gjorde ikke jeg, sier 44-åringen lattermildt.


Trude var så nervøs at hun både nikket og neiet for dronningen. Mostue snakket også til dronningen, noe hun ikke skulle gjort før Elizabeth snakket til henne.

- Jeg gjorde alt feil! Det å ha snakket med henne er et minne å ta vare på, men det var det mest skremmende jeg har opplevd i hele mitt liv.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han har tatt på barnevognen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer