HAR VONDE MARERITT: Jennifer Lawrence er for øyeblikket en av Hollywoods mest populære stjerner, men det er ikke alle som takler å leve i rampelyset like bra. Foto: Stella Pictures
HAR VONDE MARERITT: Jennifer Lawrence er for øyeblikket en av Hollywoods mest populære stjerner, men det er ikke alle som takler å leve i rampelyset like bra. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg gjør mitt beste for å leve med det

Jennifer Lawrence om sin ukjente lidelse.

Publisert

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Jennifer Lawrence (24) fikk sitt store internasjonale gjennombrudd som Katniss Everdeen i «Huger Games». Men berømmelsen har også hatt sin bakside for den talentfulle skuespilleren.

Jennifer har nemlig fått sosial angst.

- Mye av angsten kommer fra noe så enkelt som at jeg går i butikken, for jeg vet ikke hva som kan skje der. Jeg har mareritt hele tiden om at jeg går gjennom et kjøpesenter og plutselig blir omringet av folk - og så har jeg ingen sted å gå.

-  Jeg gjør mitt beste for å leve med det, forteller Lawrence til The Daily Telegraph, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE ROLLER: I Hunger Games-filmene spiller Jennifer blant annet mot kjekkasen Liam Hemsworth.
POPULÆRE ROLLER: I Hunger Games-filmene spiller Jennifer blant annet mot kjekkasen Liam Hemsworth. Vis mer

Lawrence sier også at de hysteriske tilstandene fansen skaper når hun dukker opp i ulike sammenhenger kan være vanskelig å takle.

- Når jeg møter unge fans, så forstår jeg dem for jeg var på samme måte selv. Men det er møter med mennesker som noen ganger ikke vet hvordan de skal oppføre seg som får meg til å føle meg rar, og det liker jeg ikke. Det er en fremmedgjørende følelse når heisdørene åpner seg og alle gisper når de ser meg. Men jeg prøver å finne ut av det.

I slutten av august var Jennifer en av mange Hollywood-stjerner som ble rammet da hackere spredte intime mobilbilder av kvinnelige kjendiser på internett.

Episoden hjalp neppe for å minske angsten hennes. Lenge etterpå holdt hun en svært lav profil offentlig, og de få gangene hun ble fotografert prøvde hun å skjule ansiktet.

LES OGSÅ: - Skikkelig ekkelt å kysse Jennifer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer