Céline Dion:

- Jeg gjør dette for meg selv

«Ugjenkjennelig» Céline Dion ber kritikerne la henne være i fred.

NY STIL: Céline Dions (50) nye stil skal ha fått kritikere til å undre. Nå ber hun dem om å la henne være i fred. Foto: NTB Scanpix
NY STIL: Céline Dions (50) nye stil skal ha fått kritikere til å undre. Nå ber hun dem om å la henne være i fred. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sangstjernen Céline Dion (50) er vant til å vise seg frem i dyre kjoler og luksuriøse design, og de siste dagene har hun vist seg frem i Paris, der hun overværer Paris Couture Week 2019.

I anledning sangstjernens besøk på moteuka, er Céline blitt fotfulgt av utallige motemagasiner og fotografer, og mange har reagert på den nye stilen til den kanadiske sangfuglen.

I januar 2016 kom den triste beskjeden om at Dion hadde mistet ektemannen sin, René Angélil. Han gikk bort 73 år gammel, som følge av strupekreft. Han fikk kreftdiagnosen første gang i 1999, men var friskmeldt i flere år før kreften kom tilbake.

Bare to dager etter ektemannens død mistet Céline også storebroren sin, Daniel, til kreft. Han ble 59 år gammel.

Nå, to år etter de tragiske dødsfallene, ser det ut til at Dion har begynt å leve livet til det fulle igjen.

STILFORVANDLING: Céline Dion har eksperimentert med nye stiler i det siste, og sier hun vil føle seg sterk og feminin. Foto: NTB Scanpix
STILFORVANDLING: Céline Dion har eksperimentert med nye stiler i det siste, og sier hun vil føle seg sterk og feminin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hennes nye stil, som har gått viralt på nettet, skal visst ikke handle om å ta sjanser, men heller om å finne en stil som får stjernen til å føle seg attraktiv.

- Jeg gjør dette for meg selv. Jeg vil føle meg sterk, vakker, feminin og sexy, sier hun til The Sun.

HAUTE COUTURE: Dion viser frem sin nye stil under Paris Couture Week 2019. Foto: NTB Scanpix
HAUTE COUTURE: Dion viser frem sin nye stil under Paris Couture Week 2019. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og til dem som kritiserer stilen hennes, eller dét at hun tilsynelatende har gått noe ned i vekt den siste tiden, sier hun at hun ikke bryr seg.

- Hvis jeg liker det, så vil jeg ikke snakke om det. Ikke bry dere. Ikke ta bilde. Hvis du liker det, så er jeg der. Hvis ikke, la meg være i fred, fastslår sangstjernen.

ENKEL STIL: Céline Dion avbildet sammen med ektemannen og sønnen René-Charles i 2010, den gang med en mer nedtonet stil enn hun kjører i disse dager. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ENKEL STIL: Céline Dion avbildet sammen med ektemannen og sønnen René-Charles i 2010, den gang med en mer nedtonet stil enn hun kjører i disse dager. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Jeg er singel

For halvannet år siden fortalte trebarnsmoren at klær og mote har blitt en kilde til glede i livet hennes etter den tunge tiden, der hun mistet både ektemannen og broren.

- Det er fantastisk hvordan litt fantasi kan endre humøret, fortalte hun til People.

- Jeg har alltid elsket mote, så langt tilbake jeg kan huske. Men som alle vet, så har jeg gått gjennom noen svært vanskelige perioder de siste årene, og jeg tror at jeg sprer vingene litt mer i disse dager ved hjelp av vakre klær og tilbehør.

Det har tidligere svirret rykter om at Céline skal ha funnet kjærligheten på ny etter ektemannens tragiske dødsfall - denne gangen med den 17 år yngre danseren Pepe Munoz (34). Det meldte blant annet det svenske bladet Hänt.

De to ble nemlig sett sammen mens de lo og koste seg i kjærlighetsbyen Paris. De virket tilsynelatende svært forelsket, og gikk sammen hånd i hånd.

Men ifølge Célines talspersoner skal de to bare være venner, meldte ExtraTVden gangen.

BESTEVENNER: Pepe Munoz (34) skal være en av Célines aller beste venner, og de er ofte å se sammen på arrangementer. Foto: NTB Scanpix
BESTEVENNER: Pepe Munoz (34) skal være en av Célines aller beste venner, og de er ofte å se sammen på arrangementer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I det nye intervjuet med The Sun, svarer Dion på spørsmålet om det gjør henne sint at folk tror hun har gått videre allerede.

- Jeg bryr meg ikke så mye, fordi han er kjekk og han er min beste venn. Så klart henger vi mye sammen og holder hender, sier hun til tabloidavisen.

Og på spørsmål om hun er singel, svarer hun:

- Jeg er det. og forresten, når jeg sier «jeg er singel», vær så snill la meg være i fred. Takk, sier hun med en humoristisk tone.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BESTEVENNER: Céline Dion avbildet i et av sine ekstravagante antrekk i Paris i helgen, med Pepe Munoz (t.v.) ved sin side. Foto: NTB scanpix
BESTEVENNER: Céline Dion avbildet i et av sine ekstravagante antrekk i Paris i helgen, med Pepe Munoz (t.v.) ved sin side. Foto: NTB scanpix Vis mer

Takket fansen

Céline Dion traff ektemannen René for første gang som 12-åring, men først syv år senere - da hun var 19 og han var 45 år - ble de kjærester.

I 1991 forlovet paret seg, og tre år etter giftet de seg. Duoen fornyet ekteskapsløftene i 2000 - året etter at han for første gang ble diagnostisert med kreft.

TROFASTE: Céline og René var sammen helt siden Céline var 19 år, han var da 45. Foto: NTB Scanpix
TROFASTE: Céline og René var sammen helt siden Céline var 19 år, han var da 45. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under ektemannens begravelse kom Céline hånd-i-hånd med parets sønner René-Charles (18) og tvillingene Nelson and Eddy (8).

Eldstesønnen holdt en rørende tale i farens begravelse, der han takket faren sin for alt han har lært av ham gjennom 15 år.

Céline på sin side delte en takkemelding til sine fans på hjemmesiden en stund etter begravelsen.

- Familien min er dypt berørt av deres kjærlighet og støtte den siste tiden. Vi har merket kjærligheten og bønnene deres, og dette har hjulpet oss gjennom denne vanskelige tiden... Mer enn dere aner! Jeg takker dere fra bunnen av hjertet mitt, skrev Céline i en åpenhjertig melding på sin egen hjemmeside.

LES OGSÅ: - Céline Dion mistet barnet