- Jeg gjenkjente ham nesten ikke

Robin Williams virket å være langt nede på det siste bildet som skal ha blitt tatt av ham offentlig.

SLET MOT SLUTTEN: I begynnelsen av juli besøkte Robin Williams en Dairy Queen-resturant i nærheten av rehabiliteringssenteret (t.h). Skuespilleren virket da som en skygge av slik man er vant til å se ham - som på denne filmpremieren i november 2009 sammen med sin kjære, Susan Schneider (t.v).  Foto: Stella Pictures/ Pioneer Press/ Twitter
SLET MOT SLUTTEN: I begynnelsen av juli besøkte Robin Williams en Dairy Queen-resturant i nærheten av rehabiliteringssenteret (t.h). Skuespilleren virket da som en skygge av slik man er vant til å se ham - som på denne filmpremieren i november 2009 sammen med sin kjære, Susan Schneider (t.v). Foto: Stella Pictures/ Pioneer Press/ Twitter Vis mer

SEOGHØR.NO: Natt til tirsdag norsk tid kom sjokknyheten om at den sympatiske skuespilleren og komikeren Robin Williams er død, 63 år gammel.

Williams slet med en alvorlig depresjon den siste tiden han levde. «Good Will Hunting»-stjernen, som slet med rus- og alkoholproblemer tidligere i livet, la seg i sommer inn på rehab for å sørge for at han holdt seg edru.

- Etter å ha jobbet non-stop på ulike prosjekter tar Robin nå muligheten til å fokusere på å fortsette å holde seg edru, noe han er veldig stolt over å ha klart, uttalte talspersonen hans dengang.

I kjølvannet av Williams plutselige bortgang, som trolig var selvmord, har det angivelig siste bildet som ble tatt av ham offentlig blitt trukket frem av RadarOnline.

Bildet ble tatt ta Robin Williams besøkte en Dairy Queen-filial i Lindstrom, Minnesota i starten av juli, i nærheten av Hazelden Addiction Treatment Center - der han var innlagt til behandling.

På fotografiet ser filmstjernen både tynn og underkuet ut, mener RadarOnline, mens han lar seg fotografere sammen med en ung Dairy Queen-ansatt, Abby Albers (15).

«One Hour Photo»-skuespilleren virket å ha det svært vanskelig under besøket på hurtigmatrestauranten. Ifølge Albers var han helt ugjenkjennelig - i hvert fall langt fra den energiske, livsglade skikkelsen de fleste kinogjengere kjenner ham som.

LYKKELIGE TIDER: Robin Williams og Susan Schneider i en romatisk omfavnelse i Paris høsten 2011, få dager etter at de giftet seg. Schneider er sønderknust etter ektemannens brå død. Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE TIDER: Robin Williams og Susan Schneider i en romatisk omfavnelse i Paris høsten 2011, få dager etter at de giftet seg. Schneider er sønderknust etter ektemannens brå død. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg trodde ikke at det virkelig var ham i starten, uttalte hun til WCCO Radio, skriver RadarOnline.

Ifølge kilder TMZ har vært i kontakt med, var Robin Williams så langt nede da han la seg inn på Hazelden at de fryktet det var for sent.

- Like før han sjekket inn der var det åpenbart... Han hadde ikke fått behandling på så lenge, det hadde gått for langt, sier en kilde til nettstedet.

Den prisbelønte skuespilleren etterlater seg kona Susan Schneider, som han giftet seg med høsten 2011, og barna Zachary Pym Williams (31), Zelda Rae Williams (25) og Cody Alan Williams (22).

LES OGSÅ: Her er Charlottes nye kjæreste