- Jeg gir meg selv ett år

Synnøve Skarbø lar seg ikke stresse av kroppspress etter fødselen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For ni uker siden fikk programleder Synnøve Skarbø (41) en liten datter som har fått navnet Lydia. Det er Skarbøs første barn og hun forteller til Se og Hør at hun er helt tussete etter den lille jenta.  

- Jeg er nok en hønemor. Jeg er ikke så konsekvent på regler og tar henne opp ved hver minste lyd. Jeg er superfornøyd med den nye tilværelsen, men morsrollen er ikke slik jeg trodde på forhånd. Det er veldig mye mer utmattende enn jeg hadde forestilt meg, sier hun til Seoghør.no.

Mange mødre er redd for figuren under svangerskapet og i Hollywood virker det som superstjernene er tilbake i toppform kun uker etter fødselen. Skarbø ser fortsatt svært flott ut og forteller at hun ikke fokuserer så mye på trening ennå.

- Jeg har nesten ikke rukket å tenkte på trening. Jeg går masse turer med barnevognen og har trent styrke én gang.

41-åringen lar seg ikke stresse av kroppspress og sier at hun regner med å være tilbake til normalform etter ett år med trening.

- Jeg får ta tiden til hjelp. Jeg orker ikke å stresse med det. Om ett år er jeg kanskje tilbake i den formen jeg var.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er helt sjokkskadet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer