GIR IKKE OPP: Lisa Stokke nekter å gi opp drømmen om Hollywood, og har fortsatt troen på en karriere som skuespiller i filmbyen.  Foto: Se og Hør
GIR IKKE OPP: Lisa Stokke nekter å gi opp drømmen om Hollywood, og har fortsatt troen på en karriere som skuespiller i filmbyen. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg gir ikke opp

«Camp Senkveld»-aktuelle Lisa Stokke drømmer fortsatt om Hollywood.

SEHER.NO:  I fjor vinter fikk tv-seerne være med da musikalstjernen Lisa Stokke (35) reiste til Hollywood for å forsøke å gjøre karriere som skuespiller.

Men etter en tre måneder lang jobbjakt uten de store resultatene, måtte skuespillerinnen reise tilbake til England, hvor hun bor med ektemannen og deres to barn.

I disse dager er 35-åringen fra Tromsø tilbake i Norge, hvor hun og ni andre kjendier spiller inn «Camp Senkveld», som skal sendes på TV 2 til høsten.

Men selv om hun innrømmer at det var tøft å måtte forlate Hollywood, nekter Stokke å gi opp skuespillerdrømmen, og har fortsatt troen på en karriere i filmbyen, skriver VG.

- Selv om det var også var fint å komme hjem, var det vondt å dra, fordi jeg følte at ting begynte å komme på gli. Men jeg gir ikke opp. Det er mange måter å gjøre karriere på. Tidligere falt jeg inn under «girl next door»-kategorien, men nå endrer ting seg litt etter hvert, sier hun til avisen.

Akkurat nå er det imidlertid «Camp Senkveld» musikalstjernen er mest opptatt av, og så langt synes 35-åringen at overgangen til norsk underholdningsfjernsyn har vært en positiv opplevelse.

Og selv om hun tror det vil bli mange tøffe utfordringer i løpet av innspillingen, tvilte hun aldri på om hun ville si ja.

- Jeg ville forsøke å gjøre «ting jeg ikke kan», som Harald. Hittil har det gått bra for min del, men det kommer sikkert pinlige ting etter hvert, humrer hun.

I tillegg til Stokke, som konkurrerer for Team Thomas, er OL-vinner Olaf Tufte, programleder Jenny Skavlan, Raske Menn-stjernene Anders Hoff og Øyvind Rafto, popstjernen Lisa Karlsnes, tv-profilene Vera Micaelsen, Øyvind Mund og John Brungot, samt håndballstjernen Susann Goksør Bjerkrheim aktuelle i konkurransen, som sendes i forbindelse med «Senkveld» i høst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Regissøren ba meg ta Botox