Eva Longoria om «babyvekten»:

- Jeg gir ikke etter for press

Ventet mer enn fem måneder etter fødselen før hun begynte å trene igjen.

TOK SEG TID: Eva Longoria har ikke stresset med å komme i form igjen etter fødselen. Foto: Instagram/NTB Scanpix
TOK SEG TID: Eva Longoria har ikke stresset med å komme i form igjen etter fødselen. Foto: Instagram/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer jublet Eva Longoria (43) og ektemannen José Antonio Bastón (50) av glede, da de ønsket vesle Santiago velkommen til verden.

- Vi er så takknemlige for denne vidunderlige velsignelsen, fortalte skuespilleren til det spanske magasinet Hola! USA.

Mens dette er Longorias første barn, så har Bastón tre barn fra et tidligere ekteskap.

Nå er det et halvt år siden 43-åringen ble mamma for første gang, og mens mange Hollywood-stjerner jager etter å komme raskt tilbake i form etter fødselen, så har «Frustrerte Fruer»-stjernen valgt å ta tiden til hjelp.

- Jeg gir ikke etter for press. Så hvis noen sier: «Du må skynde deg å miste babyvekten», så lytter jeg ikke til det, fortalte hun til People onsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

Sterke kvinner

Skuespilleren takker familien sin for en sunn oppvekst i forhold til press og forventninger fra omverdenen.

- Jeg har hatt noen fantastiske kvinner i livet mitt, min mor og mine søstre, som tidlig i livet lærte meg om viktigheten av et positivt selvbilde. Jeg kommer fra en familie med sterke kvinner, så det ville være umulig for meg å miste min egenverd, delte hun videre med nettstedet.

Å ha en sunn helse er likevel viktig for Longoria, men hun ventet mer enn fem måneder før hun begynte å trene igjen.

- Jeg har gitt kroppen min tid til å tilpasse seg livet etter fødselen. Den har født et barn! Den har lagd et menneskeliv, så jeg har ikke vært så hard mot meg selv og prøvd å presse meg selv tilbake i form, sa hun til Us Weekly mandag.

- Nå trener jeg mye mer og passer på hva jeg spiser. Men jeg har akkurat startet. Jeg elsker fremdeles yoga, men jeg trener mer med vekter. Seriøs vekttrening.

Saken fortsetter nedenfor.

FORELSKET: Her er Eva og ektemannen sammen på en galla middag i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix.
FORELSKET: Her er Eva og ektemannen sammen på en galla middag i Los Angeles sist måned. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Tidligere har den flotte brunetten avslørt at selv om hun ønsker å være sunn, så blir hun langt fra lei seg hvis hennes personlige trener må kansellere en time.

- Jeg liker ikke å trene. Jeg håper alltid at treneren min ikke skal møte opp til avtalt tid, røpet hun til magasinet Health i fjor, ifølge Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

Ikke kjærlighet ved første blikk

Det var i mai 2016 at Eva Longoria giftet seg med forretningsmannen Jose «Pepe» Baston.

Paret ga hverandre sine ja i en romantisk seremoni i kystbyen Valle de Bravo i Mexico foran familie og venner, som blant annet inkluderte Hollywood-stjerner som Victoria og David Beckham, Penélope Cruz, Ricky Martin, Katy Perry og Mario Lopez.

Filmstjernen har ikke lagt skjul på at hun er hodestups forelsket i sin flotte ektemann, og duoen blir stadig sett i het flørt sammen på hyggelige lunsjer eller ferieturer.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIGE: I juni fikk Eva Longoria og ektemannen sitt første barn sammen. Her er de avbildet på ferie i 2016. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: I juni fikk Eva Longoria og ektemannen sitt første barn sammen. Her er de avbildet på ferie i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Men til tross for de sterke følelsene, har Eva tidligere avslørt at hun ikke falt for José første gang hun traff ham.

- Det var kjærlighet ved andre blikk, sa den tidligere «Frustrerte fruer»-stjernen til Access Hollywood i 2017.

Duoen ble introdusert for hverandre gjennom en felles venn, men Jose skal ikke ha gjort noe særlig inntrykk på skuespilleren.

Da de møttes igjen et halvt år senere, fikk pipa derimot en annen lyd.

- Vi sa typisk bare «Hei» til hverandre, men da vennen vår introduserte oss igjen, et halvt år senere, spurte jeg ham interessert: «Hvem er det?».

- Han fortalte jeg hadde møtt ham seks måneder tidligere, og jeg bare: «Jeg kan ikke huske at jeg har møtt ham før. Han er den kjekkeste mannen jeg har sett noen gang».

LES OGSÅ: - Planla trekant uten kona rett før fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer