BRYR SEG IKKE: Supermodell Lara Stone ser knakende godt ut etter at hun ble mor våren 2013, som her under filmfestivalen i Cannes i mai. Hun innrømmer likevel at kroppen hennes ikke er som før, men understreker at det å ha blitt mor er mye viktigere.  Foto: Action press/All Over Press
BRYR SEG IKKE: Supermodell Lara Stone ser knakende godt ut etter at hun ble mor våren 2013, som her under filmfestivalen i Cannes i mai. Hun innrømmer likevel at kroppen hennes ikke er som før, men understreker at det å ha blitt mor er mye viktigere. Foto: Action press/All Over Press Vis mer

- Jeg gir faen i om jeg har hengepupper

Den nybakte modellmammaen Lara Stone smiler hver gang hun ser seg i speilet etter fødselen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Lara Stone (30) og «Little Britain»-stjernen David Walliams (42) ble foreldre til sønnen Albert (14 mnd.) i fjor vår.

Supermodellen, kjent for en rekke sexy reklamekampanjer for Calvin Klein, har ifølge The Edit  trent jevnlig med stjernetreneren James Duigan siden sønnen var seks uker gammel.

Stone innrømmer at hun ville brydd seg mindre om å finne igjen formen om det ikke hadde vært for jobben hennes, der utseende jo er avgjørende. Da hun var gravid opplevde hun å miste en modelljobb da hun fortalte at hun ventet barn.

Men etter fødselen har 30-åringen likevel fått et et svært avslappet forhold til utseendet, i motsetning til en del andre kjendismødre.

Selv om flere undertøyskampanjer har bidratt til å plassere henne på Forbes liste over de mesttjenende toppmodellene, understreker hun overfor The Edit hvor lite viktig utseendet er når man er blitt mamma.

Ny respekt for kvinnekroppen

- Alle har litt slappe armer eller hengepupper. Det er sånn det er. Jeg prøver bare å akseptere det akkurat nå. Og det er helt OK, fordi de tingene kvinner kan gjøre med kroppene sine er fantastiske.

- Du må bare sitte og virkelig tenke på det: «Åh, jeg grodde frem denne lille personens fingernegler i magen min». Etter dét, bryr du deg egentlig om slappe armer? Jeg gjør det ikke, insisterer Stone overfor Net-a-Porters nettmagasin.

Saken fortsetter under bildet.

SKJØNNHET: Lara Stone har alltid vært kjent for sine flotte former, og noen hengepupper var det ikke så lett å få øye på i Cannes i mai.   Foto: Action press/All Over Press
SKJØNNHET: Lara Stone har alltid vært kjent for sine flotte former, og noen hengepupper var det ikke så lett å få øye på i Cannes i mai. Foto: Action press/All Over Press Vis mer

Mange kjendisers kamp mot babyvekten kan virke motivert av et ønske om å se best mulig ut. Den nederlanske skjønnheten påpeker derimot at hun var ute etter å bli sunnere og friskere etter svangerskapet, siden hun - i motsetning til Stacy Keibler (34) - ikke tenkte på kostholdet i det hele tatt mens hun var gravid.

- Jeg trente ikke masse under svangerskapet. Etter ni uker gikk jeg i svangerskapsklær.

- Jeg bare spiste hva enn jeg hadde lyst på, jeg var ikke forsiktig med det i det hele tatt. Jeg var svær. Kanskje i ettertid... Nei, jeg gir faen. Det var fantastisk!, innrømmer hun i intervjuet.

Lara Stone og David Walliams har vært et par siden høsten 2009. 16. mai 2010 giftet de seg, og de ble foreldre ti dager før sin 3. bryllupsdag.

LES OGSÅ: Dette har de ventet på i fire år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer