STOLT UANSETT: Det som skjer etterpå er ett fett, bare gjør ditt beste. De lager jo bedre show nå enn hva de gjorde før, de legger mye penger i det og alt er veldig proft, mener Mariann Thomassen, som har skrevet Hanne Haugsands MGP-bidrag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STOLT UANSETT: Det som skjer etterpå er ett fett, bare gjør ditt beste. De lager jo bedre show nå enn hva de gjorde før, de legger mye penger i det og alt er veldig proft, mener Mariann Thomassen, som har skrevet Hanne Haugsands MGP-bidrag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg gir f... i hvordan det går

Det er bare én ting som betyr noe for den norske sangstjernen.

Publisert
Se videointervjuet med Marian Thomassen nederst i saken!

SEHER.NO:  Lørdag går den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix av stabelen. På secenen står blant andre Venke Knutson, Maria Arredondo, Tomine Harket, Alexander Stenerud - og ikke minst Hanne Haugsand, som for tredje gang er med i MGP-sirkuset. Sist for ti år siden, da hun var en del av vinnergruppa "Charmed".

Låta hun deltar med denne gang er "Don't Stop", som er skrevet av Mariann Thomassen og Lars Erik Westby. Til Seher.no innrømmer Surferosa-Mariann at det viktigste for henne ikke er om Haugsand går videre eller ei.

- Det er et stort vindu, dette, og det går jo ut til hele verden når det er tilgjengelig på internett også. Så det å legge sjelen sin i de tre minuttene - det er det viktigste. Det som skjer etterpå er ett fett, bare gjør ditt beste. De lager jo bedre show nå enn hva de gjorde før, de legger mye penger i det og alt er veldig proft, mener hun.

Thomassen utdyper:

- Det er et fint utstillingsvindu for norske band og artister. Jeg gir litt f... i hvordan det går jeg,  showet er jo så bra av koristene og Hanne. Jeg er veldig, veldig fornøyd bare ved å være blant de 21, jeg er skikkelig stolt faktisk. Det er jo første gang at jeg leverer en låt, så jeg skal kose meg i Bodø.

I fjor deltok den profilerte artisten selv i MGP, den gang med låta "Yu Look Good". Det hele stoppet derimot i "Sistesjansen", der Surferosa ikke gikk videre.

- Er fjorårets exit grunnen til at du ikke selv er med i år, Mariann?

- Vet du hva? Jeg satt i greenroom under første delfinale, og tenkte at neste år har jeg lyst til å levere en låt. Man må gjøre litt nye ting. For min del synes jeg det er gøy å gjøre noe annet, og å stå litt på sidelinjen. Jeg har vært artist i bandet i ti år, men jeg synes det er fint å se ting fra en annen side - og hjelpe andre artister, forteller den tidligere "Idol"-dommeren, som nå har blitt en aldri så liten "mamma" for Hanne Haugsand.

- Jeg føler meg veldig som en hønemor altså. Har du sovet nok? Men det er veldig kult, sier hun lattermildt til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vil ikke lenger bli koblet til pappa  

Se videointervjuet med Mariann Thomassen her:

[obj:media:8301]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer