<strong>NORSK-SVENSK SUKSESS:</strong> Talkshowverten kan i dag velge og vrake i kjendiser til programmet «Skavlan». Foto: STELLA PICTURES
NORSK-SVENSK SUKSESS: Talkshowverten kan i dag velge og vrake i kjendiser til programmet «Skavlan». Foto: STELLA PICTURES Vis mer

- Jeg gikk til psykolog

Fredrik Skavlan om tiden etter bruddet med ekskona.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Talkshowkongen Fredrik Skavlan (44) har i dag stor skuksess både i Norge og Sverige, og er lykkelig forelsket i skuespiller Maria Bonnevie (37).

Men som 32-åringen gikk Skvalan gjennom en tøff periode da han ble skilt med sin daværende kone Sophia, som er moren til hans tre barn. Nå innrømmer 44-åringen ifølge Her og Nå at han måtte ty til psykologhjelp i den tøffe tiden.

- Ja, jeg har vært hos psykolog i en tøff periode av livet, men jeg har aldri gått kontinuerlig. Derimot har jeg lært mye av å diskutere med psykologer og studere deres samtalemetoder for å bli en bedre lytter, sier han ifølge Her og Nå i et intervju med det svenske magasinet Vi.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Savner ikke talkshowtiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer