- UTROLIG BITTERT: Jørgen Aamodt ble utrolig skuffet da han røk ut av "71 grader nord" som førstemann mandag. Han mener han kunne ha kommet mye lenger, hvis han ikke var blitt så dårlig at han måtte spise smertestillende medisiner under TV-innspilli Foto: TVNorge
- UTROLIG BITTERT: Jørgen Aamodt ble utrolig skuffet da han røk ut av "71 grader nord" som førstemann mandag. Han mener han kunne ha kommet mye lenger, hvis han ikke var blitt så dårlig at han måtte spise smertestillende medisiner under TV-innspilli Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg gikk rundt i pillerus

"71 grader nord"-Jørgen hostet så mye at han brakk seg før han røk ut.

SEHER.NO: - Det var utrolig bittert å være den første som forsvant fra årets "71 grader nord". Jeg hadde jo sett for meg at jeg skulle komme mye lenger, sier Jørgen Aamodt (21) etter at han mandag måtte forlate TVNorges realityserie.

Jørgen - som til daglig er både en aktiv seiler og jeger - hevder han ble offer for sin egen kropp da han ble syk under innspillingen. Så ille var plagene at han måtte spise de smertestillende medisinene Paralgin forte for å holde ut.

- Jeg fikk noe som heter parainfluensa, som er en type veldig kraftig forkjølelse. Det er nok ikke tvil om at det satte meg en del tilbake. Jeg gikk jo rundt i en pillerus da jeg skulle være med i en quiz, og det er vel ikke det lureste, sier han til Seher.no.

Så dårlig var Jørgen at han brukte fem uker på å komme til hektene igjen. Han innrømmer at han fortsatt ønsker han fikk muligheten til å vise hva han er god for på "71 grader nord".

Jeg har aldri vært så dårlig før eller siden som da jeg var med på innspillingen, og føler jeg kan så mye bedre. Hadde jeg fått tilbud om å bli med igjen, hadde jeg takket ja uten å nøle. 

Jørgen trøster seg likevel med at han fikk med seg en uventet bonus fra "71 grader nord"-innspillingen - en kjæreste.

Utover sommeren fant han nemlig tonen for alvor med realitykollegaen Kristin Bøgeberg Jonsson (21).

Jørgen hevder alt gikk så raskt da han røk ut, at han knapt rakk å si farvel til Kristin eller de andre deltakerne.

Men etter at innspillingen var slutt, gjenopptok paret kontakten, og i dag er de lykkelig forelsket.

- Jeg husker ikke hvem som tok først kontakt etter innspillingen, men jeg føler i hvert fall at jeg har vunnet uansett. Nå skal jeg sitte og heie på Kristin, og håper at hun lar meg få sitte "shotgun" ved siden av henne i bilen, hvis hun vinner, sier Jørgen muntert til Seher.no.

Har du et tips om "71 grader nord"-deltagerne ? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Fant kjærligheten på TV