- Jeg gikk på sosialen da jeg var 20

TV-aktuelle Atle Antonsen fikk et tøft møte med byråkratiet. Se de første klippene fra «NAV» her.

COMEBACK: Atle Antonsen gjør til våren comeback som sin rollefigur fra «Etaten», Tor Varhaug,  i den nye TVNorge-serien «NAV». Foto: TVNorge
COMEBACK: Atle Antonsen gjør til våren comeback som sin rollefigur fra «Etaten», Tor Varhaug, i den nye TVNorge-serien «NAV». Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videoklipp fra NAV og intervju med Atle Antonsen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Atle Antonsen håper å gjenta suksessen fra NRK-serien «Etaten», når han til våren tar med seg sin rollefigur Tor Varhaug inn i den nye TVNorge-serien «NAV».

I serien blir Antonsens karakter en del av et svært absurd indre liv på trygdekontoret, men til Seher.no avslører Antonsen at latter var det siste han tenkte på den gang han selv forsøkte å få penger fra staten.

- Da jeg var rundt 20 gikk på sosialen og skulle prøve å få noen håndpenger fordi jeg var ganske blakk. Men apparatet var så voldsomt og byråkratiet så altoppslukende at jeg droppa det.

- Bare det å skaffe alle papirene virket som en 14 dagers jobb. Så jeg ga opp, og fikk meg en ordentlig jobb istedet, sier Antonsen.

I anledning den nye serien har Atle Antonsen fått tilbake krøllene han brukte i «Etaten», men verken han eller familien ler spesielt over mye over de nye hårlokkene.

-  Det ser jo helt jævlig ut. Jeg har jo mistet all myndighet og troverdighet hjemme. Sønnene mine ba meg abidsere som far så lenge jeg hadde dem.

- Jeg gleder meg til jeg kan fjerne dem om fire dager, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte graviditeten da innspillingen startet


Se intervju med Antonsen her:[obj:media:10330]Se hele promoen for «NAV» her:


[obj:media:10336]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer