- Jeg gikk på en smell

Tre måneder etter fødselen sa det stopp for Lene Kongsvik Johansen.

TUNGT: Den norske skuespilleren møtte veggen etter at hun ble mamma for første gang. Foto: Seoghør.no/Anders Myhren
TUNGT: Den norske skuespilleren møtte veggen etter at hun ble mamma for første gang. Foto: Seoghør.no/Anders Myhren Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske skuespilleren Lene Kongsvik Johansen (40) gjorde stor suksess på TVNorge med serien «Kongsvik ungdomsskole». Til våren kommer oppfølgeren.

Det har imidlertid ikke alltid gått på skinner for den populære skuespilleren. I fjor ble hun mamma til datteren Solveig, men tre måneder etter fødselen møtte 40-åringen veggen.

- Jeg gikk på en smell. Det var som jeg hadde global bekkenløsning i alle ledd. Det var vondt å skjære ost og vondt å trå på mine egne føtter. Da påsken kom var jeg så redusert at jeg ikke kjente meg selv igjen på et snaut halvt år. Det var rare greier. Både far og jeg var hjemme som du forstår, sier hun til Dagbladets magasin God torsdag.

Men Kongsvik Johansen mener det ikke var fødselsdepresjon.

- Nei. Alle sier det, men jeg tror ikke det. Jeg følte meg veldig lykkelig da vi fikk lille Solveig. Jeg tror det var en fysisk greie som gjorde meg veldig redd.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det var ganske sjokkerende å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer