SNAKKER UT: - Den første uken gikk jeg ned over 18 kilo - av bare vann! Etter at jeg startet programmet gikk jeg ned 14 kilo i vekt,  14 kilo som jeg trengte å bli kvitt, forteller Mariah Carey i et intervju med TV-stjernen Rosie O'Donell. Foto: Oprah.com
SNAKKER UT: - Den første uken gikk jeg ned over 18 kilo - av bare vann! Etter at jeg startet programmet gikk jeg ned 14 kilo i vekt, 14 kilo som jeg trengte å bli kvitt, forteller Mariah Carey i et intervju med TV-stjernen Rosie O'Donell. Foto: Oprah.com Vis mer

- Jeg gikk ned 32 kilo etter fødselen

Sangstjernen Mariah Carey trodde aldri hun ville bli den samme igjen.

Publisert
SEHER.NO: I vår ble det kjent at Mariah Carey og Nick Cannon hadde blitt tvillingforeldre. I et intervju med den amerikanske TV-stjernen Rosie O'Donell avslører nå Carey at hun har gått ned hele 32 kilo etter at hun tvillingene kom til verden 30. april i år.

- Like etter fødselen hadde jeg så mye væskeansamling at jeg var helt oppsvulmet. De fleste gravide har det bare i føttene. En dag jeg skrev takkekort kjente jeg at det gikk oppover i beina, og da ble det klart for meg at jeg hadde ødema. Jeg trodde aldri jeg ville bli den samme personen igjen, sier hun i intervjuet ifølge People.


Etter at sangstjernen ble kvitt problemet med vann i kroppen, begynte Carey med slankekuren Jenny diet, som hun også er talsperson for. 

- Den første uken gikk jeg ned over 18 kilo - av bare vann! Etter at jeg startet programmet gikk jeg ned 14 kilo i vekt,  14 kilo som jeg trengte å bli kvitt, forteller Carey, som ikke legger skjul på at også graviditeten var av det harde slaget.

- Jeg hadde en virkelig tøff graviditet. Det var meningen at jeg bare skulle hvile i sengen, men det var så vondt at selv sengen gjorde vondt. Jeg lærte mye av graviditeten gjennom å se kroppen min forandre seg.

Selv er hun ikke akkurat redd for å snakke åpent ut om vekttapet - på TV.

- Hele poenget er ikke å tenke: Se på meg og hvor slank jeg har blitt. Jeg er fantastisk. Det dreier seg om helsen. Det lærte jeg da jeg ble hjelpeløs og følte meg mer sårbar enn jeg noen gang har gjort, sier Mariah Carey i intervjuet med Rosie O'Donell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem tvillingene for første gang  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer