- Jeg gikk inn i sjokk, og bare skalv og ristet

Johanna Grønneberg hadde abstinenser i flere dager etter drinkmareritt på MTV-fest.

DRINKTRØBBEL: - Det ble full politietterforskning, der de også etterforsket stedet hvor vi var og ikke minst bartenderne som jobbet der, sier Johanna Grønneberg Mesa til Seher.no om den skremmende opplevelsen hun hadde på fest i New York. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
DRINKTRØBBEL: - Det ble full politietterforskning, der de også etterforsket stedet hvor vi var og ikke minst bartenderne som jobbet der, sier Johanna Grønneberg Mesa til Seher.no om den skremmende opplevelsen hun hadde på fest i New York. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Den norske TV-stjernen Johanna Grønneberg Mesa (31), som i fjor var å se i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood», jobbet i lengre tid for MTV i USA. Den jobben førte henne i kontakt med flere amerikanske superstjerner, men det er ikke bare gode minner som henger igjen fra tiden i TV-kanalen, avslører hun til Seher.no.
 
- En gang fikk jeg noe i drinken min på en MTV-fest i i New York. Jeg endte på sykehus i tre dager, og gikk inn og ut av bevissthet. Det var «300 varmegrader», lummert som et helvete - og jeg lå i leiligheten min med abstinenser i dagesvis etterpå, forteller Grønneberg om den dramatiske episoden.
 
Hendelsen 31-åringen sikter til fant sted mens hun jobber for MTV i New York. Fortsatt sitter det hele igjen som et forferdelig minne.

- Det var helt grusomt å gå igjennom det, spesielt når man er så langt hjemmefra uten familie rundt deg. Heldigvis hadde jeg min daværende kjæreste der, som var utrolig støttende. Han satt ved sykesengen min hvert eneste minutt, sier hun til Seher.no.

Det var imidlertid ikke bare Johanna Grønneberg Mesa og hennes nærmeste som så svært alvorlig på det som skulle vise seg å ha skjedd på den store festen. Politiet prøvde nemlig iherdig å finne ut hva som hadde foregått.
 
- Og hva konkluderte de med?
 
- De fant ikke ut alt hva jeg hadde fått i meg, men de konkluderte vel med at det var en ganske drepende coctail. Det ble full politietterforskning, der de også etterforsket stedet hvor vi var og ikke minst bartenderne som jobbet der.

Selv husker den norske TV-profilen lite av hva som skjedde på MTV-festen. Men fortsatt sitter hun med en vond smak i munnen.

- Det verste er tanken på hva som hadde skjedd dersom jeg var alene da det skjedde. Jeg dro fra stedet vi var på og satt meg i en taxi, og minutter senere lå jeg på gata i New York. Alle som stod rundt meg hørtes ut som om de snakket i en boble. Bygningene svaiet mot meg og alt gikk i sakte film, forteller Grønneberg, som forteller at dramaet ikke var over med det. 
 
- Jeg gikk inn i sjokk, og bare skalv og ristet. Etterpå endte jeg på sykehus hvor de tok en haug med prøver. Men heldigvis endte alt bra...

Programlederen, som i tiden framover blir å se som fjeset for Mitchis norske treningsklær, har tilbrakt denne våren i hjemlandet Norge. Der fikk hun blant annet se ektemannen Vince trene Oslo Vikings (amerikansk fotball, journ. anm.) til deres første NM-gull på nesten ti år - sammen med den tidligere NFL-spilleren Marques Anderson.

Nå er paret tilbake i Los Angeles.

Til Seher.no legger Vince ikke skul på at han likte seg i kalde Norge den tiden det varte.

- Det var fantastisk. Jeg fikk muligheten til å se størsteparten av landet og virkelig ta del i kulturen. Nordmenn er, i det øyeblikket de kommer ut av deres personlige boble, det mest vennlige og intelligente folkeslaget man kan møte, sier han.

Johanna Grønneberg syntes det var gøy å følge mannen på trening i Norge. Samtidig legger hun ikke skjul på at hun har fått seg mildt sagt en lærepenge etter drinkepisoden i New York...

- Den dag i dag sitter jeg bare igjen med en lærepenge om å passe på drinken min, erkjenner hun til Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Her blir de nakne og holder på