Jennifer Lopez:

- Jeg gikk inn i feil forhold av feil grunner

Var redd for å være alene.

FLERE FORHOLD: Jennifer Lopez er forlovet med Alex Rodriguez (til venstre). Tidligere har hun vært gift med Cris Judd, Ojani Noa og Marc Anthony. I tillegg har sangstjernen en rekke andre forhold bak seg. Foto: NTB Scanpix
FLERE FORHOLD: Jennifer Lopez er forlovet med Alex Rodriguez (til venstre). Tidligere har hun vært gift med Cris Judd, Ojani Noa og Marc Anthony. I tillegg har sangstjernen en rekke andre forhold bak seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at sanger og skuespiller Jennifer Lopez (50) har hatt et turbulent kjærlighetsliv.

50-åringen har tre oppløste ekteskap og én brutt forlovelse bak seg, i tillegg til flere andre havarerte forhold. I dag er hun imidlertid lykkelig forlovet med den tidligere baseballstpilleren Alex «A-Rod» Rodriguez (44), som fridde i mars.

På midten av 90-tallet var Lopez sammen med Hollywood-stjernen Wesley Snipes (57), før hun i 1997 giftet seg med servitøren Ojani Noa (45). Ekteskapet varte kun i ett år, og etter skilsmissen innledet hun et forhold til rapperen P. Diddy (50).

I 2001 giftet hun seg på ny, den gang med danseren Chris Judd (50).

Ekteskapet tok slutt etter knappe to år, da Lopez forelsket seg i skuespiller Ben Affleck (47). I 2002 forlovet de seg, og bare dager før de skulle gifte seg i september 2003, avlyste de bryllupet på ubestemt tid.

I januar året etter kom nyheten om at de to hadde gått fra hverandre.

- Jeg følte at jeg hadde funnet en flott person og at han følte det samme. Jeg trodde vi kunne få det til å fungere. Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg på en slik måte, som da det bryllupet ble avlyst. Kanskje fordi det var så offentlig, fortalte sangeren til InStyle i fjor, og la til:

- Det føltes som om hjertet ble revet ut av brystet mitt.

Fra den brutte forlovelsen gikk det likevel bare fem måneder før Lopez stod brud igjen. Da giftet hun seg med sangeren Marc Anthony (51).

EKTEPAR: Jennifer Lopez og Marc Anthony var offisielt gift fra 2004 til 2014, men gikk fra hverandre allerede i 2011. Sammen har de to barn. Her er eksparet i 2006. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Jennifer Lopez og Marc Anthony var offisielt gift fra 2004 til 2014, men gikk fra hverandre allerede i 2011. Sammen har de to barn. Her er eksparet i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Ok på egen hånd»

Dette ekteskapet varte i syv år, og sammen fikk de tvillingene Max og Emme (11), før de i annonserte at de skulle gå hver til sitt i 2011.

- Skilsmissen var et nederlag. Det var en fryktelig tung tid, men jeg ville ikke forandret på fortiden hvis jeg hadde mulighet fordi det har gjort meg til den personen jeg er i dag, har hun tidligere sagt til People.

Kort tid etter at Lopez ble singel igjen, falt hun for den 18 år yngre danseren Casper Smart (32). Duoen hadde et av-og-på forhold i fem år, før også de gikk hver til sitt i 2016.

I et nytt intervju avslører popstjernen at hun kun var sammen med noen av ekskjærestene sine fordi hun var redd for å være singel.

- Jeg gikk inn i feil forhold av feil grunner, fordi jeg ikke likte å være alene. Nå er den frykten borte, og jeg er ok på egen hånd. Men det har vært en lang reise for meg, forklarer Lopez til People, gjengitt av nettstedet Contact Music.

Lopez deler videre at det var først etter at hun fikk tid til å være alene en periode at hun følte seg klar til å «åpne opp igjen for kjærligheten».

- Da jeg innså at man ikke trenger noen andre for å føle seg hel eller for å være lykkelig, skjedde det en forandring - og plutselig var jeg ikke alene lenger. Da var jeg faktisk klar til å treffe denne personen, sier hun.

Og mannen 50-åringen snakker om er selvfølgelig den tidligere baseball-proffen Alex Rodriguez. De to begynte å date vinteren 2017, og i mars i år fridde altså Rodriguez.

Hun mener grunnen til at de to fungerer så bra sammen, er fordi begge jobber med seg selv - sammen, men også på hver sin kant.

- Når man forelsker seg som yngre tar man impulsive valg. Jeg er absolutt skyldig i å ha utført lite gjennomtenkte handlinger. Men det jeg har nå er gjennomtenkt. Vi er veldig flinke til å ta oss egentid.

FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Jennifer Lopez og Alex Rodriguez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drømmer om flere barn

Men bryllup er ikke det eneste som står på agendaen til turtelduene.

Sammen er de nemlig i gang med å planlegge enda større ting, en familieforøkelse. Det fortalte Lopez nylig under radioshowet SiriusXM.

På spørsmål fra programleder Hoda Kobt om popstjernen planlegger å utvide familien med forloveden, svarte 50-åringen kort og godt, ifølge Contact Music.

- Yeah!

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Dette vil i så fall si at de vil bli en stor, moderne familie.

Mens Jennifer har tvillingene Max og Emme, har Alex døtrene Natasha (14) og Ella (11) med sin tidligere kone, Cynthia Scurtis.

Lopez avsluttet med en hyllest til forloveden Alex Rodriguez:

- Dette er den vakre typen forhold som jeg aldri før har opplevd. Og han føler det samme, forklarte hun, og la til at forloveden bringer konsistens i hennes og barnas liv.

- Han sier: «Jeg er her for dere nå og kommer alltid til å være her for dere. Sånn er det bare», uttalte hun.

IMPONERER: Jennifer Lopez er blant stjernene som spiller i den nye stripperfilmen «Hustlers». Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Fikk barn med sin 22 år yngre kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer