UTE AV KONKURRANSEN: Mandag var det 46-åringen Hilde Skaret, bosatt i Alta, som måtte forlate 71° nord. Her side om side med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorge
UTE AV KONKURRANSEN: Mandag var det 46-åringen Hilde Skaret, bosatt i Alta, som måtte forlate 71° nord. Her side om side med programleder Tom Stiansen. Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg gikk inn i en liten sorg da jeg røk ut

Skuffelsen var stor for Hilde Skaret, som ble den første til å måtte forlate «71 grader Nord»-konkurransen.

SEOGHØR.NO: Mandag kveld var det duket for andre episode av «71 grader Nord» på TVNorge, og det var også i denne episoden at den første av deltakerne ble sendt hjem.

Det var 46-åringen Hilde Skaret, som er bosatt i Alta, som trakk det korteste strået.

Hun forteller til Seoghør.no at skuffelsen var stor da hun forsto at det var hun som måtte pakke ryggsekken og vende nesen hjem:

- Jeg var veldig skuffet da jeg røyk ut. Det var veldig stort for meg å komme gjennom nåløyet og få være med på dette, derfor gikk jeg inn i en liten sorg. Men det hele er en konkurranse og sånn er det. Jeg ønsker de andre lykke. Jeg heier på laget mitt Lindesnes og håper de vinner.

Det er sesong 17 av det populære underholdingsprogrammet som sendes på TVNorge denne høsten, og i år som i fjor - og årene før - er det den tidligere alpinisten Tom Stiansen (45) som loser seerne og deltakerne hele veien fra Lindesnes til Nordkapp.

TO TEAM: Lag Lindesnes (laget til venstre) består av (b.v) Stian Drotningsvik, Tommy Armani og Ole Magnus Kristiansen. Foran fra venstre: Line Sogn Plassen, Sandra Lupsic og Hilde Skaret. 

Lag Nordkapp består av (b.v) Yngvar Udø, Otaner Leiva og Anne-Bjørg Wangensteen. Foran fra venstre står Eirik Rojahn Syversen, Kaya Kristiansen og Sigrid Lovise Grinde. Foto: TVNorge
TO TEAM: Lag Lindesnes (laget til venstre) består av (b.v) Stian Drotningsvik, Tommy Armani og Ole Magnus Kristiansen. Foran fra venstre: Line Sogn Plassen, Sandra Lupsic og Hilde Skaret. Lag Nordkapp består av (b.v) Yngvar Udø, Otaner Leiva og Anne-Bjørg Wangensteen. Foran fra venstre står Eirik Rojahn Syversen, Kaya Kristiansen og Sigrid Lovise Grinde. Foto: TVNorge Vis mer

Kjendiser kjemper om å nå Nordkapp

Han er også programleder for kjendisversjonen av programmet, og neste sesong sendes våren 2016.

Kjendisene som skal konkurrere om den gjeve tittelen «Årets tøffeste kjendis» og som får være med på en Norgestur utenom det vanlige er:

Skihopper Anders Jacobsen, curlingspiller Thomas Ulsrud, tidligere alpinkjører Hans Petter Buraas, komiker Jonas Kinge Bergland, stylist Erlend Elias Bragstad, programleder Siri Kristiansen, artist Agnete Kristin Johnsen, skiskytter Ann Kristin Flatland, tidligere langrennsløper Kristin Størmer Steira og stavhopper Cathrine Larsåsen.

NORGES TØFFESTE: Denne gjengen får du se i kjendisversjonen som sendes våren 2016. Foto: TVNorge
NORGES TØFFESTE: Denne gjengen får du se i kjendisversjonen som sendes våren 2016. Foto: TVNorge Vis mer

«71 grader Nord» sendes mandager 20:30 på TVNorge.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke klart meg uten kona