- Jeg gikk i transe for første gang

Lilli Bendriss fra «Åndenes makt» var skeptisk til det alternative før hun ble syk som 42-åring.

VAR SKEPTIKER: «Åndenes makt»-stjernen var selv skeptisk til det alternative før hun som 42-åring stod i fare for å utvikle kreft - og oppsøkte en akupunktør og et selvutviklingskurs som forvandlet livet hennes.  Foto: FameFlynet Norway
VAR SKEPTIKER: «Åndenes makt»-stjernen var selv skeptisk til det alternative før hun som 42-åring stod i fare for å utvikle kreft - og oppsøkte en akupunktør og et selvutviklingskurs som forvandlet livet hennes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lilli Bendriss (68), kjent fra TVNorge-programmet «Åndenes makt», livnærer seg i dag som medium, klarsynt, livsveileder og healer.

Men som 42-åring var Lilli fortapt i sitt eget liv, forteller hun til VG Helg.

Hun følte seg utbrent, at hun manglet mening i livet, og hun ble både rammet av konkurs og fikk påvist celleforandringer i underlivet - noe som kan føre til kreft. Men det var sykdommen som faktisk forandret livet hennes, etter at hun oppsøkte en akupunktør som åpnet «portalen mellom himmel og jord i henne», skriver VG Helg.

- Han satte en gullnål under navlen min. Den startet en kjedereaksjon. Jeg gråt og gråt for livet mitt. En enorm sorg ble forløst, forteller Lilli Bendriss til avismagasinet i dag.

Mistet kontrollen

Etter den spesielle opplevelsen hos akupunktøren oppsøkte en skeptisk Lilli et selvutviklingskurs for personer med kreft. Hun hadde aldri før vært opptatt av det alternative, men opplevde likevel noe skjellsettende der:

- Den siste dagen, under en seanse med en hellig stein, gikk jeg i transe for første gang. Hjertet dundret, det sprengte i brystet, jeg ble svimmel.

- Og så mistet jeg kontrollen, hodet mitt ble slengt bakover, minnes 68-åringen, som våknet fra transen med hender som «brant» og en visshet om at hun var i verden for hjelpe andre - noe hun i dag kaller «en enorm gave».

Til høsten er Lilli Bendriss igjen klar for å hjelpe andre, på TV-skjermen, i en ny sesong med «Åndenes makt».

LES OGSÅ: - De sa jeg var en alien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer