KNUST: Cheryl Fernandes-Versini tok det svært tungt da hennes tidligere ektemann, fotballspilleren Ashley Cole, bedro henne med flere kvinner. Her er paret avbildet i 2007.  Foto: WENN.com
KNUST: Cheryl Fernandes-Versini tok det svært tungt da hennes tidligere ektemann, fotballspilleren Ashley Cole, bedro henne med flere kvinner. Her er paret avbildet i 2007. Foto: WENN.com Vis mer

- Jeg gikk i stykker da jeg fikk vite om utroskapen

Cheryl Fernandez-Versini åpner seg om affærene som ødela ekteskapet med fotballstjernen Ashley Cole.

Publisert

SEOGHØR.NO: I 2006 giftet Girls Aloud-stjernen Cheryl Fernandez-Versini (32) seg med fotballspiller Ashley Cole (34). Kort tid etter startet ryktene om at Ashley hadde flere jenter på si. Store avisoppslag brettet ut om Coles svik mot kona.

Nå forteller Cheryl hvordan hun opplevde ekteskapskrisen.

- For å være ærlig holdt jeg masken offentlig, men privat gikk jeg i stykker, sier hun ifølge The Sun.

Venner med eksen

Flere og flere jenter sto frem og fortalte om sine netter med fotballspilleren og Cheryl følte seg ydmyket. Paret skilte seg i 2010, men holder fortsatt kontakt.

- Det er en oppfatning om at Ashley er en arrogant drittsekk, men han er faktisk ikke det. Vi snakker sammen en gang i blant, og jeg vil påstå at vi er venner, har Cheryl tidligere fortalt magasinet Glamour.

Fant lykken i Frankrike

I dag er Cheryl gift med franskmannen Jean Bernard Fernandez-Versini som hun møtte under filmfestivalen i Cannes i fjor.

LYKKELIG: I dag er sangeren lykkelig gift med franske Jean Bernard. Paret ønsker seg barn i fremtiden, men har fortalt at de vil vente noen år til.  Foto: Splash News
LYKKELIG: I dag er sangeren lykkelig gift med franske Jean Bernard. Paret ønsker seg barn i fremtiden, men har fortalt at de vil vente noen år til. Foto: Splash News Vis mer

Selv om det var tøft mens det sto på tror hun i dag at hun er sterkere etter utroskapen.

- Det er sånn du vokser. Det er livet. De sier en god seiler aldri ville vært god om han ikke hadde vært gjennom stormen.

LES OGSÅ: - Det er sårende å bli kalt for tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer