BILDILLA: Jan Erik Larssen har gjort stor suksess som programleder i bilprogrammene «Autofil» og «Broom». Foto: NRK
BILDILLA: Jan Erik Larssen har gjort stor suksess som programleder i bilprogrammene «Autofil» og «Broom». Foto: NRKVis mer

- Jeg gikk i bakken

Jan Erik Larssen gjennomførte fire direktesendinger og åtte juleshow mens han led av panikkangst.

SEOGHØR.NO: Påskeaften var «Broom»-programlederen Jan Erik Larssen (42) gjest hos Egil Svartdahl (58) i programmet «Reisen hjem». Der var han åpen om den mørke perioden han nå har lagt bak seg.

– Jeg hadde angst, og opplevde sider av livet jeg trodde ikke fantes. Jeg gikk i bakken, og trodde jeg fikk hjerteinfarkt.

I tirsdagens Se og Hør - hvor du kan lese mer om hans tunge tid - erkjenner Larssen at han tok på seg altfor mye til tross for at han var syk. Selv om han fikk profesjonell hjelp på det tidspunktet.

– De fleste som blir syke slik som jeg, bygger stein for stein for å bli frisk. Men jeg gjennomførte fire direktesendinger og åtte juleshow mens jeg hadde panikkangst!

Larssen takker kona kona Anne Cathrine (42) og deres to barn Frida (15) og Oscar (10) for støtten gjennom den tunge tiden.

– Det føles fantastisk godt nå, man får på en måte en belønning når en kommer ut av det. Jeg er glad for at jeg fikk denne smellen da jeg var 39 år, jeg tror jeg ville dødd hvis jeg hadde presset meg som jeg gjorde helt til jeg var 50, sier han til Se og Hør.

Les mer om Jan Erik Larssens tøffe tid i Se og Hør som er i salg nå!


LES OGSÅ:
Ga kona bil til bryllupsdagen