- Jeg gikk helt til bunns

Ine Jansen brukte lang tid på å bearbeide bruddet med eksmannen.

LÆRTE TING PÅ NYTT: Ine Jansen snakker om de store omveltningene da hun og ektemannen gikk fra hverandre. På TV spiller hun samboern til Thomas Giertsen.  Foto: Stella Pictures
LÆRTE TING PÅ NYTT: Ine Jansen snakker om de store omveltningene da hun og ektemannen gikk fra hverandre. På TV spiller hun samboern til Thomas Giertsen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I serien «Helt Perfekt» spiller Ine Jansen samboeren til Thomas Giertsen, en rolle hun i fjor ble belønnet med Gullruten-pris for.

Alt har imidlertid ikke vært perfekt på hjemmebane.

Da skuespilleren for noen år siden gikk gjennom et samlivsbrudd med mannen hun hadde vært sammen med i 15 år, tok det lang tid før hun kom seg videre.

- Jeg har trengt tid til å omdefinere, og å lære ting på nytt. Jeg gikk helt til bunns - og ble der en stund, påpeker Ine i et intervju med Tara.
 
Den single «Helt Perfekt-stjernen har tvillingsønnene Jonas (10) og Ole (10), og trives som singel.

I Tara-intervjuet innrømmer skuespilleren at hun ønsker å treffe en ny mann, selv om det foreløpig ikke har vært noe savn.

- Det ideelle hadde vært å møte noen langt inni Nordmarka når jeg er usminket og litt svett, påpeker Ine overfor damebladet.

LES OGSÅ:
Folk tror vi er sammen i virkeligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer