- Jeg gikk fra å selge «boobs» til livsstil

Lene Alexandra Øien er storfornøyd med karriereskiftet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag var Lene Alexandra Øien (30) tilbake i «Skal vi danse»-studioet i Nydalen. Riktignok var den tidligere dansevinneren kun til stede som gjest, og nøt det hun så.

I fjor var det derimot vanskeligere for Øien å se på det populære TV 2-programmet.

- Jeg fikk ingen flashbacks i år. Det er fire år siden, og jeg har brukt tiden til å bearbeide alt som har skjedd. I fjor var det ubehagelig å se på, da ville jeg gjerne være på dansegulvet selv. Jeg savnet adrenalinet. Men i år er det greit å se på, sier hun til Seoghør.no.

Øien fikk tidligere mye fokus som glamourmodell, men har gjennomgått en forandring i karrieren, og jobber nå som personlig trener. Nå stortrives hun i jobben.

HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

- Jeg har ikke fått noen dårlige minner tilbake. Jeg har bearbeidet det som skulle bearbeides, og det har gått fire år. Jeg har gått fra å selge «boobs» til å selge livsstil, og jeg har det bra der jeg har landet nå, som jeg hjelper folk til å få bedre livskvalitet. Det gir meg veldig mye.

Øien hadde med seg kjæresten, Børge Kraft-Pettersen, i salen lørdag.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Tar avstand fra tiden som glamourmodell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer