- Jeg giftet meg oppover

Nobelkonsert-vertinne Claire Danes legger ikke skjul på at hun setter pris på ektemannens familieformue.

STOLT KONE: Claire Danes legger ikke skjul på at hun er svært fornøyd med valg av ektemann, den engelske skuespilleren Hugh Dancy. Foto: Stella Pictures
STOLT KONE: Claire Danes legger ikke skjul på at hun er svært fornøyd med valg av ektemann, den engelske skuespilleren Hugh Dancy. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Claire Danes (34 setter om kort tid kursen for Oslo, for å lede årets Nobelkonsert fra Oslo Spektrum.

Privat har hun vært med gift den engelske skuespilleren Hugh Dancy (38) siden 2009, og i et intervju med TV-kanalen «Live With Kelly & Michael» tirsdag, avslørte hun at det ikke bare er utseendet og personligheten hans hun har falt pladask for.

- Familien hans har et hus i Frankrike. Det er familiehjemmet hans, som vi giftet oss i. Det høres fancy ut, gjør det ikke?

- Jeg giftet meg oppover, sa hun på TV, ifølge avisen Daily Mail.

Skuespillerpar

POPULÆRE: Sammen med kollega Damian Lewis har Claire Danes gjort stor suksess i TV-serien «Homeland».
POPULÆRE: Sammen med kollega Damian Lewis har Claire Danes gjort stor suksess i TV-serien «Homeland». Vis mer
TIL NORGE?: - Det er foreløpig ikke kjent om Claire tar med seg ektemannen og deres vesle sønn til Norge i forbindelse med Nobelkonserten. Foto: Splash/ All Over Press
TIL NORGE?: - Det er foreløpig ikke kjent om Claire tar med seg ektemannen og deres vesle sønn til Norge i forbindelse med Nobelkonserten. Foto: Splash/ All Over Press Vis mer

Danes er for mange nordmenn best kjent for sin rolle som CIA-agenten Carrie Mathison i TV 2-serien «Homeland».

Dancy spiller for tiden hovedrollen i TV-serien «Hannibal».

For ett år siden fikk paret sønnen Cyrus.

Sønnens bursdag 17. desember planlegger Claire og Hughh å feire i Frankrike, etter at hun er ferdig med Nobel-jobben i Oslo.- Jeg prøver å bestemme meg for hva som er vanskeligst - å gå gravid eller å ha en person der ute i verden, som du har ansvaret for. Jeg har ikke bestemt meg ennå, sier hun ifølge Daily Mail.                                                

- Dypt beæret

Årets Nobelkonsert går av stabelen 11. desember. James Blunt og Mary J. Blige er blant artistene som skal opptre.

- Jeg er dypt beæret over å være en del av årets Nobels Fredspriskonsert. Hvert år kommer de mest talentfulle og ikoniske artister sammen for å bidra til denne oppsiktsvekkende feiringen, for å fremme fred rundt om i verden. Det betyr svært mye for meg å støtte dette utrolig spesielle arrangementet, sa Danes i en pressemelding, da det ble kjent at hun skulle lede årets konsert.

LES OGSÅ: Disse opptrer på Nobelkonserten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer