GIFTET SEG: Skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt, giftet seg nest siste helgen i august. Jolie kunne ikke hatt et lykkeligere år, forteller hun til Us Weekly.  Foto: i-Images, PacificCoastNews/All O
GIFTET SEG: Skuespillerparet Angelina Jolie og Brad Pitt, giftet seg nest siste helgen i august. Jolie kunne ikke hatt et lykkeligere år, forteller hun til Us Weekly. Foto: i-Images, PacificCoastNews/All OVis mer

- Jeg giftet meg med min store kjærlighet

Angelina Jolie forteller om sitt fantastiske år.

SEOGHØR.NO: Nest siste helgen i august, giftet superparet Angelina Jolie (39) og Brad Pitt (50) seg.

Bryllupet foregikk i en privat kirke på Angelinas franske luksuseiendom Chateau Miraval. Kun familie og nære venner var tilstede.

Det er liten tvil om at filmstjernen har hatt et lykkelig år. Til UsWeekly forteller hun hva som har betydd mest for henne.

LIKE: Ekteparet Jolie og Pitt matchet på vei til BAFTA-utdelingen i år.  Foto: i-Images, PacificCoastNews/All O
LIKE: Ekteparet Jolie og Pitt matchet på vei til BAFTA-utdelingen i år. Foto: i-Images, PacificCoastNews/All O Vis mer

- Det har vært et fantastisk år. Jeg giftet meg med min store kjærlighet. Vi fikk også jobbet sammen i en film, og Brad er flott å jobbe med. Sønnen min ble tenåring og jeg fikk vist verden «Unbroken».

Ble regissør

Filmen er en amerikansk biografisk krigs-og dramafilm, regissert og produsert av Jolie. Og selv om det var et svært lykkelig år, hadde til og med Angelina øyeblikk med usikkerhet.

- Jeg hadde bare regissert én film tidligere, som var veldig liten i forhold. Jeg måtte bevise at jeg kunne takle store områder å filme på, budsjettet og det og balansere to flykræsj. Visuelle effekter og det tekniske rundt alt, var også utfordrende. Jeg forberedte meg alt for mye, sier hun til nettstedet.

MED PÅ MOROA: Brad og Angelina med hele sin barneflokk på flyplassen i Los Angeles. Alle barna hadde roller under vielsen, ifølge New York Post.  Foto: FameFlynet
MED PÅ MOROA: Brad og Angelina med hele sin barneflokk på flyplassen i Los Angeles. Alle barna hadde roller under vielsen, ifølge New York Post. Foto: FameFlynet Vis mer

Videre forteller Angelina at det verste var ventetiden.

- Etter jeg hadde kommet med forslaget om filmen, så hørte jeg ingenting på hele tre dager. Det var forferdelig, sier hun.

LES OGSÅ: Giftet seg i sin private kirke