NYGIFT: Sigrid Bonde Tusvik sier på podcast-serien "Tønne & Tusvik" at hun er på bryllupsreise på Maldivene og at hun har giftet seg med kjæresten Martin Jøndahl.  Foto: Ingrid Treborg, Seher.no.
NYGIFT: Sigrid Bonde Tusvik sier på podcast-serien "Tønne & Tusvik" at hun er på bryllupsreise på Maldivene og at hun har giftet seg med kjæresten Martin Jøndahl. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no.Vis mer

- Jeg giftet meg i ulltruse

Helseproblemer tvang Sigrid Bonde Tusvik til å improvisere på bryllupsantrekket.

SEOGHØR.NO: Komiker Sigrid Bonde Tusvik (33) fant i 2010 kjærligheten etter å ha møtt Martin Jøndahl (33) under innspillingen av «Sigrid søker kjæreste».

Drøye tre år senere bestemte Martin seg for å fri til komiker-kjæresten under «Tørn­quist show» på VGTV.

Nå skal paret ha giftet seg i all hemmelighet.

I den nyeste utgaven av podcast-serien «Tusvik & Tønne», som ble lagt ut i går, forteller Sigrid at hun giftet seg i ulltruse fordi hun hadde blærekatar.

Komikeren avslører også at de ikke ville ha noe stort oppstuss rundt bryllupet fordi det var så kleint å gifte seg i Tinghuset. Aller helst ville Sigrid hatt romanere som vitner, men da sa Martin nei.

Bryllupsmiddagen ble feiret hjemme i parets felles hjem, med taco og Martins forlover.

Sigrid har tidligere fortalt til Se og Hør at hun ble veldig overrasket da kjæresten fridde til henne.

– Jeg visste ikke om det var en spøk eller ikke. Det var et bryl­lupskupp! Det var veldig sjokke­rende, gøy og sjarmerende. Rart var det også, akkurat som Martin er.

LYKKELIGE: Martin Jøndahl og Sigrid er nå både ektepar og foreldre. Her på «Som du ser meg»-premieren i fjor høst.   Foto: Stella Pictures
LYKKELIGE: Martin Jøndahl og Sigrid er nå både ektepar og foreldre. Her på «Som du ser meg»-premieren i fjor høst. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge VG har ekteskapspapirene blitt levert inn og giftemålet fullbyrdet. Vielsen skal ha foregått i seremonirommet i Oslo tinghus 30. januar.

I etterkant av vielsen dro paret og datteren på bryllupsreise til Laamu i Maldivene.

- Vi kommer til å bli skilt i løpet av ferien. Alle blir skilt på ferie, har Sigrid tidligere spøkt i podcast-serien «Tusvik & Tønne».

I april i år fikk det lykkelige paret datteren Jenny sammen – etter at Sigrid først hadde dokumentert svanger-skapet i TV-serien «Sigrid blir mamma».

LES OGSÅ:   Lisa Tønne: Sigrid er på bryllupsreise