- Jeg giftet meg av kjærlighet - ikke for TV

Kim Kardashian hevder hun bare lengtet etter å starte en familie.

<strong>EKTE KJÆRLIGHET:</strong> Kim Kardashian hevder at hun elsket Kris Humphries og at hun giftet seg av kjærlighet, selv om ekteskapet kun varte 72 dager.  Foto: All Over Press
EKTE KJÆRLIGHET: Kim Kardashian hevder at hun elsket Kris Humphries og at hun giftet seg av kjærlighet, selv om ekteskapet kun varte 72 dager. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video av Kim fra flyplassen nederst i saken!


SEHER.NO:  Mandag kom nyheten om at Kim Kardashian (30) og basketballstjernen Kris Humphries (26) skilles etter kun 72 dager. Like etterpå begynte ryktene å svirre om det korte ekteskapet. Kilder nær paret mente det hele var regissert for å få opp seertallene på realityserien «Keeping up with the Kardashians». Nå slår Kim tilbake mot ryktene på sin nye blogg og hevder at hun var hele tiden var forelsket i ektemannen.

- Jeg giftet meg av kjærlighet. Jeg kan ikke tro at jeg må forsvare meg. Jeg ville ikke brukt så mye tid på noe kun for et TV-show, skriver hun.

Kardashian hevder at det korte ekteskapet skyldes hennes desperate ønske om en familie.

- Alle vet at jeg er en håpløs romantiker. Jeg ønsker meg familie og barn og et ekte liv så mye at kanskje jeg forhastet meg inn i noe.

Kim og Kris giftet seg 20. august i en storstilt seremoni sammen med familie og kjendisvenner. TV-kameraene var tilstede og filmet det hele som en del av familiens realityshow. 30-åringen innrømmer at TV-programmet førte til ekstra press.

- Jeg følte at jeg var på en berg-og-dal-bane som jeg ikke kom meg av, selv om jeg sikkert burde ha gjort det. Jeg ble så opphengt i alt styret og filmingen av programmet at da jeg burde ha avsluttet forholdet, visste jeg ikke hvordan og jeg ville ikke såre noen.


TV-serien følger livene til familien Kardashian, og da særlig de tre søstrene Kim, Khloé og Kourtney. Kim hevder at alle øyeblikkene i serien er ekte, og at hun er dypt såret over historiene om at hun kun giftet seg for penger og oppmerksomhet.

- Vi filmet da Kourtney fødte, Khloe giftet seg, brudd, forsoninger, våre beste og verste øyeblikk. Dette er ekte hendelser som gjør oss til dem vi er, forteller hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hele bryllupet var en bløff og et PR-stunt  

[obj:media:10302]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer