TID OG STED: Søndag bekreftet George Clooney at han gifter seg i Venezia om et par uker. Foto: All Over Press
TID OG STED: Søndag bekreftet George Clooney at han gifter seg i Venezia om et par uker. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg gifter meg om et par uker

George Clooney avslørte både tid og sted i takketale.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld tok skuespiller George Clooney (53) med seg forloveden, Amal Alamuddin (36), på galla i Toscana.

IKKE COMO-INNSJØEN: Det var tidligere hevdet at stedet for bryllupet ville bli Lake Como, der Clooney har landsted. Foto: GHB/X17online.com/All Over Press
IKKE COMO-INNSJØEN: Det var tidligere hevdet at stedet for bryllupet ville bli Lake Como, der Clooney har landsted. Foto: GHB/X17online.com/All Over Press Vis mer
20. SEPTEMBER: Det virker sannsynlig at Alamuddin blir fru Clooney 20. september. Foto: All Over Press
20. SEPTEMBER: Det virker sannsynlig at Alamuddin blir fru Clooney 20. september. Foto: All Over Press Vis mer

Anledningen var Celebrity Fight Night, som ble arrangert av Andrea Bocelli-stiftelsen og Muhammad Ali Parkinson Center.

Men det mange ikke hadde forventet seg, var en aldri så liten bryllupsavsløring fra Clooney sin side. Da han entret scenen for å motta en pris, avslørte han både tid og sted for det kommende bryllupet.

- Jeg møtte denne vakre kommende bruden her i Italia, som jeg skal gifte meg med om et par uker, i Venezia av alle steder, sa han ifølge Daily Mail.


Det er tidligere blitt hevdet at vielsen skulle finne sted ved Lake Como, der Clooney har landsted. Men nå setter altså skuespilleren selv en stopper for de ryktene.

Det er også skrevet at bryllupet skjer 20. september. Det virker å stemme godt med Clooneys sitat fra scenen.

Clooney kom arm i arm med sin flotte advokatkjæreste, noe som ikke er vanlig kost for skuespilleren. De to har nemlig sjelden latt seg fotografere sammen.

«Men det er ikke så rart at de tar forholdet ut i offentligheten, de stråler sannsynligvis av glede under bryllupsforberedelsene», skriver den britiske tabloidavisen.


LES OGSÅ: - Jeg gifter meg oppover

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.