SABOTERTE: Finn Olav tok grep i onsdagens «Farmen», etter nok en gang å ha blitt valgt til førstekjempe. Sammen med Ørjan gikk han løs på røykhuset, som var en del av ukesoppdraget.
SABOTERTE: Finn Olav tok grep i onsdagens «Farmen», etter nok en gang å ha blitt valgt til førstekjempe. Sammen med Ørjan gikk han løs på røykhuset, som var en del av ukesoppdraget. Vis mer

- Jeg gidder ikke bruke kvelden på ham

«Farmen»-Finn nekter å bruke finalefesten til å skvære opp.

SEOGHØR.NO: I onsdagens «Farmen» ble det klart at Finn Olav Odde (56) for tredje uke på rad ble valgt til førstekjempe. Det munnet ut i at den staute 56-åringen fra Ørland i Sør-Trøndelag og en av de andre deltagerne, Ørjan Hult (25), lagde «pinneved» av det nylagde røykhuset, som var en del av denne ukas ukesoppdrag.

- Vi fant ut at vi ville knuse røykhuset på grunn av valget han tok. Vi var klare for å hjelpe Olav til å få en ny finalekniv dersom han valgte en jentekamp, men det gjorde han jo ikke. Vi spolerte ukesoppdraget hans, men jeg må understreke at vi ødela røykhuset fordi det var vi selv som hadde bygd det, sier Finn til Seoghør.no.

- Han misunner meg

I TVEKAMP: Finn Olav Odde (t.h) slo til slutt utfordrer Reidar André Grøset (bak) i øksekast i søndagens episode av «Farmen» på TV 2. Til helgen må han ut i ny kamp. Foto: TV 2
I TVEKAMP: Finn Olav Odde (t.h) slo til slutt utfordrer Reidar André Grøset (bak) i øksekast i søndagens episode av «Farmen» på TV 2. Til helgen må han ut i ny kamp. Foto: TV 2 Vis mer

Forholdet mellom Olav og Finn har de siste ukene utviklet seg til å bli bare verre og verre. Selv tror denne ukas førstekjempe at han igjen ble valgt til kamp rett og slett fordi han er en fryktelig stor konkurrent for Olav.

- Jeg tror han er livredd for meg. Samtidig tror jeg det er mye sjalusi inne i bildet, han misunner meg. Olav ser hvor mye jeg kan og hvordan jeg klarer å få med meg folket på gården. Men jeg har ikke spurt ham. Det er i hvert fall tydelig at han vil ha meg vekk før finaleuka.

Tidligere onsdag uttalte de to kamphanene til Seoghør.no at ingen av dem har noe behov for å be den andre om unnskyldning etter de siste ukenes ordkrig mellom dem. Det kan får dramatiske konsekvenser i forbindelse med deltagernes store finalefest i Oslo, som avholdes om drøye to uker.

- Uaktuelt å snakke med ham

- Jeg gleder meg til finalefesten, jeg, men det ville vært fint om Olav tok initiativet til en prat før den tid. Jeg gidder ikke bruke hele kvelden til å prate om dette. På festen skal vi ha det artig, derfor synes jeg at Olav bør være voksen nok til å ta kontakt med meg, mener «Farmen»-deltageren.

56-åringen har til Seoghør.no tidligere uttalt at han er usikker på om han skal komme på finalefesten, i frykt for at Olav skal fyre løs mot kona hans.

- Har du bestemt deg for at du kommer på festen uansett?

- Ja, jeg kommer på festen. Men det er uaktuelt for meg å snakke med ham hvis vi ikke får ordnet opp i dette i forkant. Nå er det nok, nå er det hans tur til å ta et initiativ, erkjenner han.

Olav er ikke spesielt lysten på å kommentere «Farmen»-konkurrentens utspill.

- Jeg har aldri vært verken redd, misunnelig eller sjalu på noen inne på gården. Finn sine handlinger og uttalelser i dag får tale for seg, sier han til Seoghør.no.

Neste «Farmen»-episode ser du på TV 2 søndag klokka 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg trenger ikke snakke med en psykolog

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.