ULTRALYD: Chrissy Teigen passer godt på seg selv og fosteret og går nå til ultralyd flere ganger i uken.  Foto: Ap
ULTRALYD: Chrissy Teigen passer godt på seg selv og fosteret og går nå til ultralyd flere ganger i uken. Foto: ApVis mer

- Jeg går til ultralyd flere ganger i uken

Den halvt norske supermodellen Chrissy Teigen overlater ingenting til tilfeldighetene etter at hun ble gravid.

SEOGHØR.NO: Da stjerneparet Chrissy Teigen (29) og John Legend (36) avslørte at de venter sitt første barn, ble det tatt i mot med stor jubel av fansen.

Nå avslører den halvt norske supermodellen at det er på grunn av fansen at hun har begynt å gå hyppig til ultralyd.

29-åringen skriver på Twitter  at hun går til ultralyd minst to ganger i uken, etter at fansen begynte å spekulere i om hun var gravid med tvillinger. Dette på grunn av hennes allerede tydelige kul på magen.

- Bra at jeg ikke er lett å fornærme, ellers hadde dette vært noen tøffe måneder tror jeg. Jeg har tatt ultralyd. En av gangen. Det er ikke tvillinger. Jeg kan se babyen. Kom dere ut av livmoren min. Slutt.

MAGE: Chrissy Teigen på sitt første offentlige arrangement etter hun annonserte graviditeten.  Foto: CapitalPictures
MAGE: Chrissy Teigen på sitt første offentlige arrangement etter hun annonserte graviditeten. Foto: CapitalPictures Vis mer

- Jeg tar ultralyd veldig ofte, og offentliggjorde ikke akkurat nyheten i uke én, skrev en hissig Teigen på Twitter.

Annonserte det på sosiale medier

Den gledelige nyheten om graviditeten annonserte paret på Instagram.

- John og jeg er så glade over å kunne avsløre at vi er gravide, skrev Teigen under et bilde der hun ligger gledesstrålende på en sofa mens ektemannen holder på magen hennes.

Nylig fortalte den halvt norske modellen og TV-personligheten at paret har slitt med å unnfange i lang tid.

- Som mange av dere vet, har vi prøvd å få barn en stund nå. Det har ikke vært lett, men vi har fortsatt å prøve fordi vi ikke har kunnet vente med å bringe vårt første barn til verden og utvide familien vår.

FORNÆRMET: Chrissy Teigens fans har spekulert i om hun er gravid med tvillinger, siden magen hennes var synlig så tidlig. Foto: Ap
FORNÆRMET: Chrissy Teigens fans har spekulert i om hun er gravid med tvillinger, siden magen hennes var synlig så tidlig. Foto: Ap Vis mer

- Vi er så glade over at det endelig skjer. Takk for all deres kjærlighet og lykkeønskninger. Jeg ser frem til å bli tatt masse på magen, utdypte Chrissy Teigen i Instagram-innlegget.

LES OGSÅ: Nå er hun blitt bestemor