- Jeg går til strålebehandling hver dag

Kreftsyke Wenche Myhre er midt oppe i den beintøffe behandlingen.

I BEHANDLING: Før jul ble kreftsyke Wenche Myhre behandlet med cellegift. Siden nyttår har hun gått til strålebehandling hver dag.  Foto: Stella Pictures
I BEHANDLING: Før jul ble kreftsyke Wenche Myhre behandlet med cellegift. Siden nyttår har hun gått til strålebehandling hver dag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:   Det var i juli i fjor at den folkekjære artisten og sangerinnen Wenche Myhre (63) fikk den tunge beskjeden om at hun hadde fått brystkreft med spredning til lymfesystemet. 

63-åringen, som lenge har vært selve symbolet på sunn livsstil og boblende energi, måtte opereres, og har i ettertid innrømmet at kreftbeskjeden var et stort sjokk for henne.

- Jeg tror vel det er en av de verste beskjedene et menneske kan få. Man kan nesten ikke forestille seg det. Og jeg tenkte: «Ja, ja. Da er det vel min tur, da», har hun tidligere uttalt.

Før jul ble hun behandlet med cellegift, og siden nyttår har hun blitt behandlet med stråling. Tirsdag dukket hun likevel opp under lanseringen av det nye kvinnehelseprosjektet «1,6 millionerklubben», som hun er frontambassadør for, skriver Dagbladet.

- Jeg er midt oppe i behandlingen. Ja, jeg går til strålebehandling hver dag. Jeg må jo ta min tørn, sier hun til avisen.

Selv om 63-åringen kjemper en beinhard kamp mot kreften, sier hun at helse og sunnhet alltid har vært svært viktig for henne.

- Kvinnehelse har alltid vært viktig for meg. Jeg har prøvd å leve sunt, og «1,6 millionerklubben» har jeg fulgt på sidelinjen. Det fokuset har vært veldig spennende. Jeg er veldig glad for å være med her i Norge og kanskje bidra på min måte når vi er i gang, sa Myhre under lanseringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - En av de verste beskjedene man kan få