- Jeg går på diett en måned av gangen

Vakre Peaches Geldof avslører hemmeligheten.

PÅ HEFTIG DIETT: - Jeg har ingen viljestyrke, men når det kommer til dette med juicen tenker jeg at jeg bare må gjøre det for å miste mine fem kilo, sier Peaches Geldof, som nylig forlovet seg med S.C.U.M.-vokalist Thomas Cohen. Foto: Stella Pictures
PÅ HEFTIG DIETT: - Jeg har ingen viljestyrke, men når det kommer til dette med juicen tenker jeg at jeg bare må gjøre det for å miste mine fem kilo, sier Peaches Geldof, som nylig forlovet seg med S.C.U.M.-vokalist Thomas Cohen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De fleste som ikke spiser solid mat på en hel måned, blir mest sannsynlig svært tynne. Så også for den britiske journalisten og modellen Peaches Geldof (22), som har blitt svært tynn som en følge av sine juicedietter, skriver OK! magazine.

Til magasinet avslører nemlig 22-åringen at hun har tatt av flere kilo nettopp ved kun å få i seg tre «måltider» med juice hver dag.
 
- Ja, jeg går på diett. Den kalles «juicing». Man lager juice av grønnsaker og drikker det tre ganger om dagen. Jeg gjør det vanligvis i en måned av gangen, sier hun til OK! magazine.

Ifølge Geldof fører dietten hennes til at hun går ned cirka fem kilo. Etterpå har hun samvittighet nok til å «gafle» i seg litt potetgull.

- Jeg har ingen viljestyrke, men når det kommer til dette med juicen tenker jeg at jeg bare må gjøre det for å miste mine fem kilo. Jeg går ned, og etterpå er jeg mentalt hos potetgullet. Jeg drikker juice, og spiser potetgull etterpå, sier hun.

Den kjente TV-profilen hevder at hun alltid har følt press om å holde seg tynn. Spesielt når hun skal vise seg fram i motemagasiner.

- Noen ganger er det tøft. I hvert eneste motemagasin man åpner, er jo jentene som er avbildet tynne som tannpirkere. Jeg har dager der jeg våkner opp og tenker at jeg er tjukk, forteller  Peaches Geldof, som nylig forlovet seg med S.C.U.M.-vokalist Thomas Cohen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tatt på fersken under sminketyveri   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer