- Jeg går ikke inn for å være mer sexy

Aqua-Lene forklarer sin nye, vågale stil.

<strong>SEXY STIL:</strong> Lene Nystrøm stilte i et svært sexy antrekk da Aqua presenterte sine splitter nye låter på Tivoli i København forrige uke. Foto: Stella Pictures
SEXY STIL: Lene Nystrøm stilte i et svært sexy antrekk da Aqua presenterte sine splitter nye låter på Tivoli i København forrige uke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Lene Nystrøm på Elle-festen nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag inntok eliten av motebevisste norske kjendiser den røde løperen utenfor Frognerparken Café i Oslo, da magasinet Elle arrangerte sin glamorøse sommerfest.

Artist og skuespiller Lene Nystrøm ankom festen i en Alexander McQueen-jakke, bukse av Lenes danske designer-venninne Susanne Rohrmann og sko fra Givenchy.

Lene har høstet ros for sine mange antrekk både i norske og danske medier de siste årene, og hun er ikke redd for å eksperimentere med ulike klesstiler.

Da Aqua presenterte sine splitter nye låter under en konsert på Tivoli i København fredag, stilte Lene i et dristig og svært sexy antrekk. Og med låten «Fuck me like a robot», er det tydelig at 90-tallets supergruppe spiller på sex.

Men ifølge Lene er det ikke et bevisst valg å være mer sexy i klesveien enn tidligere.

- Nei, jeg uttrykker meg gjennom historien på alle mulige måter. Hvis man ser meg på scenen og bare ser et bilde kan man godt forestille seg det i et spesielt univers. Jeg har alltid opptrådt på min særegne, rocke-aktige måte. Så når du ser det, henger det mer sammen med musikk og stil og det hele. Jeg går ikke inn for å være hverken mer eller mindre sexy enn jeg har vært før, sier Lene til Seher.no.

Aquas nye studioalbum er forventet å komme ut 5. september, hele 14 år etter den dansk-norske popgruppas debutalbum «Aquarium» tok verden med storm. Aqua har solgt 34 millioner album og singler verden over, og er klare for mer.

- Det er veldig, veldig gøy. Det er knallgøy. Og jeg er kjempesulten igjen, så «give it to me», sier Lene til Seher.no.

I 2001 ble Aqua oppløst, og René Dif, Lene Nystrøm og hennes ektemann Søren Raasted fortsatte med solokarrier. I 2007 ble «Barbie Girl»-bandet gjenforent, og i dag hevder Lene at stemningen i bandet er bedre enn noen gang.

- Jeg tror det handler om at man har litt større respekt for hverandre og tar tingene litt roligere enn man gjorde før, og hygger seg mer. Vi er voksne mennesker og har familie alle sammen. Vi slår hverandre ikke så hardt i hodet hvis noen sitter med solbriller på under et intervju eller tygger tyggis. Det er alle de der små banale tingene som man hang seg opp i før, sier Lene Nystrøm til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: De er jo helt like

Se Lene Nystrøm på Elles sommerfest her:[obj:media:9794]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer