- Jeg går alltid på diett

«MasterChef»-aktuelle Alexandra Joner elsker mat, men her avslører hun sin verste diett.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Artist og skuespiller Alexandra Joner (24) er for tiden aktuell i matkonkurransen «MasterChef» på TV3.

Men selv om den fargerike sangeren bedyrer at hun elsker mat, forteller hun på «MasterChef»-lanseringen at hun prøver så godt hun kan å holde seg slank.

- Alltid når noen spør meg «går du på diett?», så svarer jeg alltid «ja, jeg går på diett»! Og så skeier jeg ut sånn annenhver dag, men jeg går jo alltid egentlig på diett, sier hun muntert til Seoghør.no.

Se hele videointervjuet med Alexandra Joner øverst i saken!

SLANK STJERNE: Den sprudlende artisten og skuespilleren sier til Seoghør.no at hun alltid går på en form for diett - selv om hun gjerne skeier ut rett som det er. På den røde løperen ser i hvert fall 24-åringen alltid flott ut.  Foto: Stella Pictures
SLANK STJERNE: Den sprudlende artisten og skuespilleren sier til Seoghør.no at hun alltid går på en form for diett - selv om hun gjerne skeier ut rett som det er. På den røde løperen ser i hvert fall 24-åringen alltid flott ut. Foto: Stella Pictures Vis mer

24-åringen, som er blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner, avslører at hun er ekstremt glad i bakevarer og pommes frites, men at hun ofte prøver å lage sunnere versjoner av junk food som pizza og hamburgere.

Imidlertid hender det at Alexandra, som har en forkjærlighet for ettersittende klær, sverger til et mer ekstremt kosthold innimellom, for eksempel hvis hun har en viktig foto-shoot.

- Jeg tror ikke jeg skal drive og fortelle om sånne dietter, det er jo ikke bra...

- Men den dietten jeg synes er verst, er torskedietten. Da spiser du torsk til frokost, lunsj, middag. Den skal kokes, ikke stekes, og det skal ikke være noe krydder på. Kjempegøy!, forteller Alexandra Joner til Seoghør.no.

SEXY: Den unge sangstjernen er ikke redd for å vise frem formene. Her stråler hun på vei inn i «Senkveld»-studio våren 2012. Foto: Stella Pictures
SEXY: Den unge sangstjernen er ikke redd for å vise frem formene. Her stråler hun på vei inn i «Senkveld»-studio våren 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

«MasterChef» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 19.30.

LES OGSÅ: «X Factor»-stjerne (25) funnet død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer