- Jeg ga narkotika til barna mine

Eks-kona til Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood sjokkerte TV-seerne.

GA NARKOTIKA TIL BARNA: Jo Wood med sønnene Jamie og Tyrone. I et intervju med TV-programmet «The Alan Titchmarsh Show» avslørte at hun selv ga sønnene og sin datter Leah narkotika da de var tenåringer. Foto: All Over Press
GA NARKOTIKA TIL BARNA: Jo Wood med sønnene Jamie og Tyrone. I et intervju med TV-programmet «The Alan Titchmarsh Show» avslørte at hun selv ga sønnene og sin datter Leah narkotika da de var tenåringer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jo Wood (57) - som var gift med Rolling Stones-stjernen Ronnie Wood (65) fra 1985 til 2009 - sjokkerte TV-seerne, da hun mandag ble intervjuet om det å være mor på talkshowet «The Alan Titchmarsh Show».

Jo - som har datteren Leah og sønnen Tyrone sammen med Ronnie Wood, i tillegg til en sønn fra et tidligere forhold - avslørte at hun har gitt sine egne barn narkotika.

- Jeg ga dem narkotika. Jeg visste de var på jakt etter det, og ville heller at det kom fra meg, enn noen på gata.

Sønnen Tyrone skal kun ha vært 16 år da han fikk narkotika av moren.

Tidligere har Jo avslørt at hun selv fikk kokain av sin berømte eks-mann på sykesengen etter at hun fødte Tyorne.

- Jeg har et veldig åpent forhold til barna mine og ved å gi dem narkotika kunne jeg holde et øye med dem. De ruset seg hjemme, skjønner du, sa hun ifølge The Sun.


Den lamslåtte programlederen fulgte opp med å spørre  Jo om hun innser at hun kunne ha drept sine egne barn.

- Jeg levde i et ekstremt miljø, og hadde flaks med at barna mine vokste opp til å bli jordnære mennesker. Det kunne lett ha gått galt, innrømmer hun ifølge The Sun.

Sønnene Jamie og Tyrone driver i dag et galleri sammen i London.

Jo innrømmer at hun sjekket med barna før hun ga sitt avslørende interju.

- Da jeg Tyrone purte om det var greit å fortelle om at jeg ga ham narkotika da han var 16, sa han «ja, mamma det var rock'n roll», sier hun ifølge The Sun.LES OGSÅ:
Fikk kokain etter fødselen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer