VENNER IGJEN: Den oppsiktsvekkende fredsavtalen ble inngått på en restaurant i Frankrike, forteller Elton John til Huffington Post. Foto: Stella Pictures
VENNER IGJEN: Den oppsiktsvekkende fredsavtalen ble inngått på en restaurant i Frankrike, forteller Elton John til Huffington Post. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ga henne en oppriktig unnskyldning

En årelang konflikt mellom Madonna og Elton John er over etter at de plutselig møtte hverandre på restaurant.

SEOGHØR.NO: Etter en årelang kjendiskrig har Elton John og Madonna omsider begravet stridsøksen.

Den oppsiktsvekkende fredsavtalen ble inngått på en restaurant i Frankrike, forteller Elton John til Huffington Post.

- Vi satt og spiste på restauranten, da Madonna kom inn. Jeg sendte en seddel over til bordet hennes og vi kom i prat. Madonna var meget elskverdig. Jeg ga henne en oppriktig unnskyldning. Det var aldri meningen, at de tingene jeg har sagt om henne, skulle komme ut i offentligheten. Hun tok imot unnskyldningen og vi betalte for middagen hennes.

Dermed er den til tider opphetede konflikten mellom to av verdens største popstjerner over.

- Madonna reagerte helt fantastisk og sa: «Skjedd er skjedd, og nå må vi komme oss videre.» Det gjorde meg veldig lettet, for hun hadde all mulig rett til å ikke snakke med oss, forklarer Elton til avisen.

Striden startet i 2002, da Elton John kalte Madonnas tittelsang til James Bond-filmen Die Another Day for den verste 007-låten noensinne. I 2004 beskyldte han henne for å mime på scenen.

I 2012 slo Elton til nok en gang med følgende kommentar om Madonna:

- Karrieren hennes er over. MDNA-turneen hennes har vært en katastrofe, og hun ligner en gammel stripper i kostymene sine.


LES OGSÅ:   Elton fortsetter Madonna-hetsen