- Jeg ga ham 1000 kroner

Bård Tufte Johansen svarte på uventet vis, da han fikk klagebrev fra en svært misfornøyd publikummer.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag er det premiere på «Hellstrøm inviterer» på TV3. I første episode får kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (63) besøk av komiker Bård Tufte Johansen (43).

Mens de står og lager mat kommer moromannen inn på en episode fra fjoråret som har satt sine spor. Bård avslører at det ikke er alle de enorme suksessene som gjør at han og Harald Eia (46) er så gode venner. Det er tvert imot når det går dårlig de virkelig knytter bånd.

- Det er bare vi to som kjenner klumpen i magen. De andre, de bak kamera og sånn, skal jo som regel videre til andre produksjoner. Men ikke jeg og Harald, sier Bård.

Før han kommer inn på en spesiell episode som skjedde i fjor. Sammen med Eia og Atle Antonsen (43) opplevde Bård enorm suksess med showet «Team Antonsen». De solgte ut Oslo Spektrum og ifølge Bård ble de litt vel ivrige.

- Vi takket ja til en forespørsel om å delta i et show med John Cleese (73). Så fulgte vi ikke skikkelig med, og plutselig var billettprisen 1000 kroner. Da kan det ikke gå bra.

- Et utsolgt Oslo Spektrum til 1000 kroner billetten. Slike forventninger er umulig å leve opp til. Da vi ble klappet av merket vi at folk ikke var fornøyde. Det var bare sånn høflig applaus.

Fikk klage på Facebook

En fan ga også uttrykk for sin misnøye i en melding til Bård via det sosiale nettstedet Facebook.

Det fikk komikeren til å svare på uventet vis.

- Jeg søkte opp adressen hans, puttet 1000 kroner i en konvolutt som jeg sendte ham. Uten navn eller noe. Han vet nok ikke den dag i dag hvem som sendte ham de 1000 kronene, forteller Bård til Hellstrøm.


Se video øverst i saken
!

LES OGSÅ: Bård og Harald melder overgang til TVNorge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer