Kylie Jenner om hvorfor hun opererte seg

- Jeg ga etter for kroppspresset

Den 20 år gamle realitystjernen ble såret av en av sine første kjærester.

ÅPNER OPP: Kylie Jenner har valgt å være åpen om leppeinngrepene flere ganger, men hun har også valgt en diskré tilnærming. Nå avslører hun at det var egne usikkerheter, dyttet videre av kommentarer fra en gutt hun likte, som drev henne til avgjørelsen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
ÅPNER OPP: Kylie Jenner har valgt å være åpen om leppeinngrepene flere ganger, men hun har også valgt en diskré tilnærming. Nå avslører hun at det var egne usikkerheter, dyttet videre av kommentarer fra en gutt hun likte, som drev henne til avgjørelsen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den yngste datteren i Kardashian-dynastiet er også den som kanskje har markert seg mest de siste årene. Kylie Jenner (20) skaper ukentlig overskrifter, om det så er på grunn av hennes romantiske relasjoner, innlegg på sosiale medier eller turbulente liv som yngstemann i den store kjendisfamilien.

Hun har også fått sin egen realityserie, «Life of Kylie», som spinner videre på det vi har fått se av henne i «Keeping up with the Kardashians».

Selv om det kan virke som en eneste stor drøm å ha millioner av følgere på Instagram og å tjene store penger bare ved å dukke opp på ting, har ikke livet alltid vært like enkelt for Jenner.

I søndagens episode innrømmer hun at hun også har kjent på press fra samfunnet.

Tok det hardt

Hun er kjent for sine store lepper, som hun i lang tid benektet at var fikset på. Det kan kanskje ha noe å gjøre med hvorfor hun valgte å sprøyte restylane inn i dem å gjøre.

- Da jeg var 15 følte jeg meg skikkelig usikker på grunn av leppene mine. Jeg hadde skikkelig små lepper, forteller hun åpenhjertig i sitt eget program.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer