Kylie Jenner om hvorfor hun opererte seg

- Jeg ga etter for kroppspresset

Den 20 år gamle realitystjernen ble såret av en av sine første kjærester.

ÅPNER OPP: Kylie Jenner har valgt å være åpen om leppeinngrepene flere ganger, men hun har også valgt en diskré tilnærming. Nå avslører hun at det var egne usikkerheter, dyttet videre av kommentarer fra en gutt hun likte, som drev henne til avgjørelsen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
ÅPNER OPP: Kylie Jenner har valgt å være åpen om leppeinngrepene flere ganger, men hun har også valgt en diskré tilnærming. Nå avslører hun at det var egne usikkerheter, dyttet videre av kommentarer fra en gutt hun likte, som drev henne til avgjørelsen. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den yngste datteren i Kardashian-dynastiet er også den som kanskje har markert seg mest de siste årene. Kylie Jenner (20) skaper ukentlig overskrifter, om det så er på grunn av hennes romantiske relasjoner, innlegg på sosiale medier eller turbulente liv som yngstemann i den store kjendisfamilien.

Hun har også fått sin egen realityserie, «Life of Kylie», som spinner videre på det vi har fått se av henne i «Keeping up with the Kardashians».

Selv om det kan virke som en eneste stor drøm å ha millioner av følgere på Instagram og å tjene store penger bare ved å dukke opp på ting, har ikke livet alltid vært like enkelt for Jenner.

I søndagens episode innrømmer hun at hun også har kjent på press fra samfunnet.

Rosé 🎀

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Tok det hardt

Hun er kjent for sine store lepper, som hun i lang tid benektet at var fikset på. Det kan kanskje ha noe å gjøre med hvorfor hun valgte å sprøyte restylane inn i dem å gjøre.

- Da jeg var 15 følte jeg meg skikkelig usikker på grunn av leppene mine. Jeg hadde skikkelig små lepper, forteller hun åpenhjertig i sitt eget program.

Som 15-åring kan nok de aller fleste si at de kjente på usikkerhet, uavhengig om det var for lepper, kropp eller sosial tilhørighet. Man vil gjerne passe inn, noe realitystjernen - som allerede den gang var profilert - forsøkte seg på.

Spesielt ille ble det da noen pekte ut usikkerheten hennes foran henne.

- Etter et av mine første kyss med en gutt fortalte han meg at han ikke trodde jeg skulle være så flink, siden jeg hadde så små lepper. Jeg tok det skikkelig hardt. Bare at en gutt sa det gikk veldig hardt inn på meg. Jeg følte meg ikke attraktiv eller pen. Jeg ville bare ha større lepper, innrømmer hun og får er tydelig preget.

Det er nettsiden People som har transkribert Kylies sitater fra programmet. Det kommer frem at hun først begynte å tegne leppene sine større, før hun tok den store avgjørelsen med å gjøre de fysisk større ved injeksjoner.

- Til slutt følte jeg at lip liner ikke var nok, og derfor bestemte jeg meg for å få fikset dem.

@wwd #KylieCosmetics

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Skapte trend

Dette er ikke første gangen stjernen har valgt å være åpen om det operasjonene. I fjor høst snakket hun til magasinet Complex om avgjørelsen, der hun også skyldte på en gutts kommentarer.

- Jeg hadde ikke fylt 17 år en gang. Hva ville skje hvis jeg sto frem og innrømmet at jeg hadde fikset på dem? Hva ville alle disse mødrene synes om meg? Barna deres og fansen min ville tro at jeg var gal. Jeg ville ikke være et dårlig forbilde, sa hun til bladet.

Stjernen postet en rekke selfies på sosiale medier av sine svulmende lepper, men forholdt seg taus rundt beskyldningene fans og media rettet mot henne.

Kylies trutmunn fikk etter hvert så mye oppmerksomhet at en trend kalt #kyliejennerchallenge dukket opp på sosiale medier.

Her prøvde unge jenter verden over å få like fyldige lepper som Kylie ved å bruke flaskehalser eller glass til å skape vakuum slik at leppene svulmet opp.

I mai 2015 innrømmet derimot Kylie endelig det mange hadde mistenkt i lang tid- hun hadde tatt injeksjoner.

- Jeg har midlertidige fillere. Det er bare en usikkerhet hos meg, så det er derfor jeg har gjort det, fortalte hun i en «Keeping Up With the Kardashians» episode.

LES OGSÅ: Kylie Jenner kobles til ny rapper - én måned etter at hun ble singel