- Jeg fylte opp tre hansker med blod

Margrethe Røed fikk et ublidt møte med kjøkkenkniven i «Master Chef». Se video!

SEOGHØR.NO: «MGP jr.»-programleder Margrethe Røed (37) er en av kjendisene som skal teste sine ferdigheter bak kjøkkenbenken i årets «Master Chef»-sesong på TV3.

Men den uhøytidelige matlagingskonkurransen blir raskt blodig alvor når Margrethe skjærer seg på en av de sylskarpe kjøkkenknivene.

På TV får seerne se at Margrethe får hjelp av dommer Gregory Paul til å forbinde såret.

Men til Seoghør.no avslører hun at skaden var verre enn det TV-bildene gir inntrykk av.

- Jeg blødde mye. Jeg fylte opp tre hansker med blod på grunn av skaden.

Margrethe valgte å fortsette med opptakene, men dro etterpå til lege hvor hun fikk stripset fingeren og fikk en stivkrampesprøyte.

Fortsatt preget av skaden

BLØDDE MYE: Margrethe Røed får hjelp av dommer Gregory Paul til å forbinde såret, men fylte likevel tre hansker med blod i løpet av resten av innspillingsdagen. Foto: TV3
BLØDDE MYE: Margrethe Røed får hjelp av dommer Gregory Paul til å forbinde såret, men fylte likevel tre hansker med blod i løpet av resten av innspillingsdagen. Foto: TV3 Vis mer

Margrethe konkurrerer mot «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav, komiker Terje Sporsem, artisten Mira Craig, rallykjøreren Andreas Mikkelsen og stylisten Erlend Elias Bragstad.

Selv om det er gått fire måneder siden innspillingen, er fingeren fortsatt preget av skadene.

- Det er fortsatt en klump der og den er veldig er øm. Jeg tror jeg var så høy på adrenalin da ulykken skjedde, at jeg ikke merket noe særlig til smertene før senere, sier Margrethe til Seoghør.no.

Angrer ikke

Programlederen - som til helgen leder årets finale i «MGP jr.» sammen med artisten Tooji - angrer imidlertid ikke på at hun ble med i «Master Chef».

- Jeg hadde det kjempegøy, og har også plukket opp mange tips jeg kan bruke på kjøkkenet hjemme. Det var en veldig hyggelig gjeng å være sammen med, selv om vi konkurrerte mot hverandre, sier Margrethe til Seoghør.no.

Hvordan det går med Margrethe kan du se i «Master Chef» på TV3 mandag til torsdag kl 19.30.

LES OGSÅ: Her frir han på scenen