IKKE HELT NATURLIG: Det er ikke bare frukt og vann som får huden hennes til å se slik ut... Foto: Tv3
IKKE HELT NATURLIG: Det er ikke bare frukt og vann som får huden hennes til å se slik ut... Foto: Tv3Vis mer

- Jeg fyller botox hver tredje måned

Agnes -Nicole avlører triksene for en pen hud - uten skapell.

SEHER.NO: Hvordan holder man seg evig ung? Hollywood har svaret.

Agnes-Nicole Winter kjent fra tv-serien ''Svenske Hollywoodfruer'' flyttet til Hollywood på 80-tallet for å jobbe som modell. Hun har vært gift tre ganger, og har to sønner som hun bor sammen med i Beverly Hills mens hun jobber som filmprodusent og skuespillerinne.

Winter er 53 år, men har få synlige alderstegn. Pannen er slett, hun har ingen linjer rundt munnen og beina er uten synlige bulker.

Egen ernæringsekspert

Her avslører hun Hollywoodknepene for en strykejernsglatt hud.

- Jeg spiser mye vitaminer, som hjelper for en frisk og naturlig glød i huden. Jeg får hjelp av en ernæringsekspert som setter sammen miksen av vitaminer, siden jeg ikke har tid til slikt, sier hun til Aftonbladet.

Winter er svært nøye med hva hun putter i munnen.

- Jeg spiser nøtter og grønnsaker fire ganger om dagen. Jeg forsøker å holde et balansert kosthold, men fusker iblant. Jeg spiser aldri sukker, fett og brød, sier hun.

Botox-avhengig
Men helt naturlig er ikke den svenske blondinen. Hun erkjenner at hun bruker botox regelmessig.
Botox er en gift som lammer nervebanene. I tillegg til å rette ut rynker og behandle muskelplager. Botox virker kun der det blir injisert, og ikke på resten av kroppen.

- Ja definitivt. Det er ingen hemmelighet. Jeg går til behandling hver tredje måned. Noen ganger tar jeg litt ekstra, dersom jeg føler behov for å redusere rynkene mellom øyebrynene som får deg til å se sint ut, sier hun.

Utseende betyr mye
Hollywoodfruen har et avslappet forhold til plastisk kirurgi, for Winter er injeksjoner og kosmetiske behandlinger en del av hverdagen.

- Jeg har ingenting i mot det, og jeg synes folk får gjøre som de vil. Det er det samme som å pusse tennene. Min venninne er så redd for å få rynker at hun ikke ler i det hele tatt. Det ser veldig rart ut. Men jeg ler hele tiden - får man litt rynker så får man fikse på dem, sier hun.

Hun mener at et pent utseende har vært til god hjelp i karrieren.

- Alle er så fasinert av utseende. Spesielt folk i filmindustrien. Mennesker vil se bra ut, ellers får de seg kanskje ikke jobb. Jeg sier det enkelt:
Hvordan du ser ut er ditt visittkort!

"Svenske Hollywoodfruer" sendes mandager kl 20.30 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Er du liksom 33 år?