- NÅDDE LAVMÅL: Jodie Sweetin skriver i sin nye bok at hun innså at hun hadde nådd bunnen i sitt rusmisbruk, da hun fyllekjørte med datteren Zoie på fanget. Nå hevder hun å ha holdt seg rusfri siden desember. Foto: All Over Press
- NÅDDE LAVMÅL: Jodie Sweetin skriver i sin nye bok at hun innså at hun hadde nådd bunnen i sitt rusmisbruk, da hun fyllekjørte med datteren Zoie på fanget. Nå hevder hun å ha holdt seg rusfri siden desember. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg fyllekjørte med babyen i fanget

Sjokkerende avsløringer fra 80-talls stjernen.

SEHER.NO: Jodie Sweetin ble på 80-tallet verdenskjent som den mellomste datteren Stephanie Tanner i TV-serien "Under samme tak".

Men etter at serien ble lagt ned har det ikke vært mye søtt over Sweetins oppførsel.

I sin nye biografi "Sweetined" avslører skuespilleren hvordan hun helt frem til 2008 ødela livet sitt med alkohol, ecstasy, kokain og amfetamin.

- Jeg begynte med ecstasy på high school og kokain mens jeg gikk på college. Det var enkelte ganger jeg var så ruset på kokain, at jeg lå der og trodde jeg skulle dø. Men jeg brydde meg ikke. Jeg ville bevise at jeg kunne bli mer ruset enn noen andre, sier hun til Us Magazine.

I 2008 fødte hun datteren Zoie, men stoppet ikke med drikkingen og narkotikaen av den grunn.

Sweetin avslører at hennes verste øyeblikk var da hun fyllekjørte med sin vesle baby på fanget.

- Det var da jeg nådde bunnen. Jeg hadde drukket to glass vin og kjørte avgårde med henne. Jeg satte ikke bare mitt eget, men også mitt eget liv på spill. Etterpå følte jeg meg helt elendig.

Den ville livsstilen førte til at Jodies ekteskap med Cody Herpin gikk i vasken. Paret holder fortsatt på med skilmisseforhandlinger.

I desember ble hun til slutt kontaktet av barnevernet, som hadde hørt rykter om hennes rusmisbruk. Det fikk Jodie til å legge om livsstilen.

- Etter den dagen, har jeg blitt en fast gjest hos Anonyme Alkoholikere, og bevisst unngått folk som sniffer kokain fra stuebordet. Nå er jeg lykkeligere enn jeg har vært på lenge, sier den tidligere barnestjernen til Us Magazine.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Får ikke ha babyen alene