- Jeg fryktet han skulle ta selvmord

Rettsaken i 2005 tok nesten knekken på Michael Jackson.

VAR REDD: - Han sa aldri at han skulle ta selvmord, men noe sånt som "Jeg kan ikke havne i fengsel, jeg bare kan ikke". Samtidig hintet han til at han ville finne en annen vei ut av det, forteller Michaels advokat, Tony Capozzola. Foto: AP
VAR REDD: - Han sa aldri at han skulle ta selvmord, men noe sånt som "Jeg kan ikke havne i fengsel, jeg bare kan ikke". Samtidig hintet han til at han ville finne en annen vei ut av det, forteller Michaels advokat, Tony Capozzola. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Michael Jacksons advokat, Tony Capozzola, erkjenner at han var redd for at den nå avdøde popstjernen kunne finne på å gjøre noe dumt under rettsaken som omhandlet hans påståtte omgang med barn i 2005. Ifølge Capozzola var sangeren livredd for å havne i fengsel.

Så ille skal det ha vært, at han til og med hintet om at han skulle ta sitt eget liv framfor å havne bak lås og slå.

- Han sa konstant at "Tony, tror du jeg må i fengsel? Jeg vil at du skal være ærlig med meg". Han sa aldri at han skulle ta selvmord, men noe sånt som "Jeg kan ikke havne i fengsel, jeg bare kan ikke". Samtidig hintet han til at han ville finne en annen vei ut av det, forteller advokaten til Daily Mirror.

Michael Jackson ble beskyldt for seksuell omgang i 1993 av 13 år gamle Jordan Chandler, men kjøpte seg ut av saken for om lag 22 millioner dollar. I 2003 var det Gavin Arvizo, også han 13 år gammel, som anklaget popstjernen for sexmisbruk - og denne gangen havnet saken i retten.

Og det var altså da at Jacko skal ha hintet om å ta sitt eget liv.

- Jeg prøvde alt jeg kunne for holde ham vekk fra det, men jeg var bekymret for at han skulle gjøre noe dumt. I retten var Michael helt stille, en perfekt mann å forsvare. Han var ikke arrogant, men sa ikke et ord. Han bare satt der, veldig redd, sier Capozzola.

Michael var tiltalt på ti punkter, men nektet for dem alle. Etter fem måneder på pinebenken ble han frikjent på alle punkter, men advokaten hans tror likevel at saken mot ham påvirket poplegendens mentale helse.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Ingen offentlig likskue

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer