- Jeg fryktet for livet mitt

Kvinnen Chris Brown skal ha truet med pistol, gir sin versjon av timene før hip-hop stjernen ble arrestert.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld norsk tid kom meldingene om at rapperen Chris Brown (27), som tidligere var sammen med Rihanna (28), hadde forskanset seg i sitt eget hjem i Los Angeles.

Natt til onsdag ble han pågrepet av politiet, mistenkt for vold med et dødelig våpen, melder TMZ.   

Politiet rykket ut etter at en kvinne som befant seg på Browns eiendom ringte inn et nødanrop og fortalte at artisten hadde truet henne med et skytevåpen.

Se video øverst i artikkelen!

Kvinnen, modellen Baylee Curran, anmeldte Brown og politiet ble innvilget en ransakingsordre. Mens rapperen satt forskanset i huset sitt, kastet han en bag ut av vinduet som inneholdt to skytevåpen og dop.

Saken fortsetter under bildet.

FRYKTET FOR SITT EGET LIV: Den unge modellen Baylee Curran (t.h) er kvinnen som skal ha blitt truet med pistol av rapstjernen Chris Brown i hans eget hjem. Etter at hun klarte å flykte og ringe politiet, forskanset rapperen seg hjemme hos seg selv.  Foto: Wenn.com/ Skjermdump fra Instagram
FRYKTET FOR SITT EGET LIV: Den unge modellen Baylee Curran (t.h) er kvinnen som skal ha blitt truet med pistol av rapstjernen Chris Brown i hans eget hjem. Etter at hun klarte å flykte og ringe politiet, forskanset rapperen seg hjemme hos seg selv. Foto: Wenn.com/ Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Han siktet på meg

Baylee Curran, som ifølge Instagram-profilen sin er en tidligere lokal misssedronning, forteller hvordan dramaet på rapperens eiendom utspant seg i et intervju med Extra.

Hun forteller til TMZ at hun og en venninne var på besøk hos rapperen, og at de blant annet satt i boblebadet hans. Da hun gikk inn i huset igjen, kom hun over en av Browns kamerater som la frem noen smykker. Curran hevder at mannen ble rasende da hun begynte å beundre et av smykkene.

- Det var et halskjede med et diamatbesatt kors på. Mens jeg så på det, bare stod over det og så på det, uten å røre det eller plukke det opp for å ta det, begynte en fyr jeg ikke husker navnet på å skrike til meg og si «kom deg vekk fra diamantene», sier hun til Extra.

Saken fortsetter under bildet.

BROKETE FORTID: Chris Brown har vært i klammeri med politiet en rekke ganger tidligere. Her er han avbildet i rettssalen i mars 2014. Den gang brøt han prøveløslatelsen sin etter å ha erklært seg skyldig i å ha overfalt sin tidligere kjæreste Rihanna. Foto: Reuters
BROKETE FORTID: Chris Brown har vært i klammeri med politiet en rekke ganger tidligere. Her er han avbildet i rettssalen i mars 2014. Den gang brøt han prøveløslatelsen sin etter å ha erklært seg skyldig i å ha overfalt sin tidligere kjæreste Rihanna. Foto: Reuters Vis mer

Like etterpå skal Chris Brown ha kommet inn i rommet, bevæpnet med et skytevåpen:

- Chris kom inn, trakk pistolen og sa «jeg begynner å bli lei av dere», før han siktet på meg og bad meg komme meg til helvete ut av huset, legger Baylee Curran til.

Hun hevder også at Brown virket fjern og ruset på narkotika eller alkohol.

I et annet intervju med E!News beskriver Curran krangelen med Brown på følgende måte:

- Han truet meg på en måte med pistolen, som om han kom til å skyte meg hvis jeg ikke kom meg ut av huset hans.

E!News skriver at hun flyktet barbeint fra eiendommen mens hun fryktet for livet sitt.

Saken fortsetter under bildet.

STORT MEDIETRYKK: Representanter fra politiet i Los Angeles snakker med pressen utenfor hjemmet til Chris Brown. Foto: Reuters
STORT MEDIETRYKK: Representanter fra politiet i Los Angeles snakker med pressen utenfor hjemmet til Chris Brown. Foto: Reuters Vis mer

Gjemte seg under en bil

Deretter gikk hun ut av huset, men kunne ikke forlate eiendommen ettersom folkene til Brown hadde mobiltelefonen hennes. Ifølge Curran prøvde de å tvinge henne til å signere en taushetserklæring før hun fikk tilbake telefonen, men at hun nektet:

VOLDELIG FORHOLD: I februar 2009 sjokkerte bildene av en forslått Rihanna en hel verden. Det var hennes daværende kjæreste Chris Brown (t.v) som banket henne opp. Flere ganger siden er Brown blitt strafferettslig forfulgt.  Foto: Afp
VOLDELIG FORHOLD: I februar 2009 sjokkerte bildene av en forslått Rihanna en hel verden. Det var hennes daværende kjæreste Chris Brown (t.v) som banket henne opp. Flere ganger siden er Brown blitt strafferettslig forfulgt. Foto: Afp Vis mer

- Jeg tok telefonen min og begynte å løpe. Jeg flyktet ned oppkjørselen hans, og løp forbi noen hus. Det var da naboene hørte oppstusset, så meg der ute og ringte politiet. Deretter ringte jeg politiet også, forteller hun til Extra.

Dette betydde imidlertid ikke at Curran følte at hun hadde kommet seg i sikkerhet. Da hun så en sort Jeep komme kjørende ned Browns oppkjørsel og mot henne og en av naboene, fikk hun panikk:

- Jeg gjemte meg under den nærmeste bilen. Der lå jeg, bokstavelig talt sammenkrøket under bilen, gjemte meg bak dekkene. Jeepen kom kjørende mot bilen, men snudde og kjørte tilbake til huset, sier hun til Extra.

Chris Brown har på sin side hevdet at han er uskyldig i en rekke videoklipp på Instagram-profilen sin.

LES OGSÅ: - Det er ganske pinlig å snakke om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer