STOREBROR: Casper på 5 år er storebror til tvillingene Nico og Blake - men det så en stund mørkt ut da babyene ble født i januar..  Foto: Stella Pictures
STOREBROR: Casper på 5 år er storebror til tvillingene Nico og Blake - men det så en stund mørkt ut da babyene ble født i januar.. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg fryktet at tvillingene skulle dø under fødselen

Den tidligere Atomic Kitten-stjernen Jenny Frost fikk uventete utfordringer da babyene ble født for tidlig.

SEOGHØR.NO: I januar i år ble den tidligere Atomic Kitten-stjernen Jenny Frost (35) mamma til tvillingjentene Nico og Blake.

Allerede i uke 34 meldte babyene sin ankomst, og forteller til OK! Magazine at hun fryktet at babyene skulle dø under fødselen, skriver DailyMail.

Etter en tøff fødsel ble de nyfødte jentene hastet avgårde til prematuravdelingen, og for den da nybakte mammaen var det noen vanskelige øyeblikk før hun fikk holde babyene i armene.

- Jeg hørte dem gråt, men de ble pakket inn og kjørt avgårde i kuvøse. Jeg fikk ikke en gang se dem, og var plutselig helt alene. Det kunne ikke skjedd på verre måte.

Men heldigvis for Frost og ektemannen Vincente ble barna tatt godt hånd om, og fikk den behandlingen de trengte.

Nå er familien tilbake i huset deres på Ibiza utenfor Spania, hvor lille Casper (5) nyter å ha blitt storebror til to.

- Han er helt fantastisk! Hver gang vi får besøk tar han dem med seg og sier: «se på de søte babyene mine!», og hvis de gråter stryker han dem på kinnet og trøster dem.

LES OGSÅ: Beckham-elskerinne snakker ut for første gang