- Jeg frykter virkelig for livet hennes

Lindsay Lohans venn er redd Hollywood-stjernen ikke kommer hjem i live hvis hun drar på Coachella-festivalen denne helgen.

SEOGHØR.NO: I mars ble skandalestjernen Lindsay Lohan (26) dømt til 90 dagers opphold på rehab etter å ha avgitt falsk forklaring til politiet da hun krasjet inn i en annen bil i fjor sommer.

Kort tid etterpå krevde den trøblete jenta at behandlingen ikke skulle starte før hun har fått med seg den årlige Coachella-festivalen som går av stabelen de to kommende helgene.

Nå avslører den danske partyfikseren Claus Hjelmbak, som har vært nær venn av Lohan i en årrekke, at han frykter at Hollywood-stjernen ikke vil komme hjem i live hvis hun drar på festivalen.

- Lindsay er på en veldig mørk plass akkurat nå, og jeg frykter virkelig for livet hennes. Coachella er det siste stedet hun burde være. Det florerer av narkotika og alkohol der, og for noen som sliter med avhengighet, slik som Lindsay, er Coachella oppskriften på at en katastrofe kan skje.

- Dette vet jeg fordi jeg selv har vært i VIP-teltene der. Lindsay kan fremdeles snu på det hele, men da må hun gå dypt i seg selv og ta imot den hjelpen hun trenger, forteller han til RadarOnline.com.

Lohans rehab-opphold som må starte innen begynnelsen av mai vil bli hennes sjette innleggelse siden 2007. Til sammen har hun blitt behandlet i 250 dager for misbruk av alkohol og reseptbelagte medisiner.

- Menneskene Lindsay omgir seg med nå har veldig dårlig innflytelse på henne. De bruker henne bare fordi de elsker å være rundt kjendiser. Hun må kutte kontakten med disse taperene for de ødelegger henne, forteller Hjelmbak, som velger å gå offentlig med dette fordi han tror det er den eneste måten å få skuespillerens oppmerksomhet på.

Det har lenge vært et iskaldt forhold mellom Lindsay og faren Michael Lohan, men også han uttrykte nylig stor bekymring for datteren. Og Claus håper at enten han selv eller Michael kan nå gjennom til henne.

- Jeg har hatt mine feider med Michael, men han er den eneste personen som desperat prøver å hjelpe henne. Han forstår alvoret. Og jeg vil at hun skal vite at jeg er her for henne, og at jeg håper hun får hjelp før det er for sent, avslutter Hjelmbak til nettstedet.LES OGSÅ: Lindsay Lohan klarer ikke slutte å drikke