- Jeg frykter livet mitt er i fare

Imogen Thomas får drapstrusler fra Machester United-fansen.

<strong>MØTTES I SEPTEMBER:</strong> Den britiske glamourmodellen Imogen Thomas hevder hun hadde et forhold til Manchester United-stjernen Ryan Giggs i seks måneder. Foto: Stella Pictures
MØTTES I SEPTEMBER: Den britiske glamourmodellen Imogen Thomas hevder hun hadde et forhold til Manchester United-stjernen Ryan Giggs i seks måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen og realitystjernen Imogen Thomas (28) har blitt kjent over hele Europa, etter at den gifte fotballstjernen Ryan Giggs (37) ble navngitt som mannen som skal ha hatt et forhold med henne.

Thomas har fått en rekke hatmeldinger etter at utroskapsskandalen ble kjent, og onsdag måtte hun tilkalle London-politiet, etter å ha fått flere drapstrusler på Twitter, skriver The Sun.

28-åringen skal blant annet ha mottatt trusler fra Manchester United-fans om at de kom til å drepe både henne og familien hennes, inkludert hennes to år gamle nevø.

Da enkelte på Twitter onsdag skal ha hevdet at de også visste hvor realitystjernen bodde, ble 28-åringen naturlignok nervøs.

- Jeg frykter at livet mitt er i fare. Jeg måtte kontakte politiet siden de truet nevøen min. Han er det viktigste jeg har, skal Thomas ifølge en kilde ha sagt.

To uniformerte politimenn skal ha dukket opp ved leiligheten til Thomas onsdag kveld, og politiet bekrefter til avisen at de etterforsker saken.

Thomas og Giggs skal ha innledet forholdet i september, men glamourmodellen hevder at hun forsøkte å avslutte den seks måneder lange affæren flere ganger.

- Jeg avsluttet det en million ganger, men han kom alltid tilbake. Han visste det var feil, det sa han, men han fortsatte å overtale meg, sier hun ifølge den britiske tabloidavisen.


Venner av Thomas hevder at 28-åringen, til tross for at Giggs er gift og har to barn, skal ha vært overbevist om at han kom til å forlate familien for henne.

- Imogen var 100 prosent sikker på at han kom til å forlate Stacey og barna og flytte inn med henne. Det var ikke et forhold basert kun på sex. Hun trodde det var mye dypere. Hun var forelsket.

Giggs og kona Stacey skulle etter planen reise på en romantisk tur til Dubai i disse dager, men turen er nå avlyst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Spillerne blir overøst med damer   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer