FORELSKET I ALLE FIOLINISTENE: Alexander har vært forelsket i de tre fiolinistenene som han nå kaller for «sitt nye team», Moa Meinich, Maria Slyngstad og Kathrine Hviden Hals Foto: Scanpix
FORELSKET I ALLE FIOLINISTENE: Alexander har vært forelsket i de tre fiolinistenene som han nå kaller for «sitt nye team», Moa Meinich, Maria Slyngstad og Kathrine Hviden Hals Foto: Scanpix Vis mer

- Jeg frykter jeg ender opp alene

Alexander Rybak blir så forelsket, at han ender opp med å mase.

SEHER.NO:  Det er en kjent sak at Alexander Rybak (24) er glad i jenter. Enten så tenker han på dem, eller så skriver han musikk om dem. Men «Fairytale»-stjernen frykter at han til slutt skal ende opp alene.

- Problemet med jenter er at jeg blir for gira. Når jeg blir forelsket vil jeg at hun skal dele alt med meg. Da skjønner jeg ikke hvorfor hun skal holde på meg sine ting uten i det hele tatt si noe om hvor gøy hun har det med meg. Det som skjer hver gang jeg blir forelsket er at jeg ender opp med å føle meg masete. De fleste jenter synes det blir for mye, sier Rybak til Magasinet.

Alexander Rybak har tidligere innrømmet at han har vært forelsket i alle de tre fiolinistene han nå kaller for «sitt nye team». Moa Meinich, Maria Slyngstad og Kathrine Hviden Hals er tidligere medstudenter av Rybak ved Barrat Due Musikkinstitutt, og alle jentene har fått hver sin låt dedikert til seg på MGP-vinnerens nye album.

I sin nye sang «Oah», synger han om nettopp Moa. Og slik går sangen:

«Singing o-ah. I love you Mo-a. You`re way to you for me. But I don`t mind.»

Se Alexanders nye video «Oah» her.

Men den store kjærligheten har sangeren kun opplevd en gang.

- Jeg tror jeg fant den med Ingrid, hun som «Fairytale» handler om. Det var veldig, veldig ekte kjærlighet. Så om jeg dør nå, har jeg i hvert fall opplevd det. Men jeg håper jeg skal få oppleve den store kjærligheten igjen. Jeg må nok forandre meg hvis jeg skal få en kjæreste, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi skal gifte oss til sommeren