- Jeg frykter det verste

Rikke innrømmer at det blir et enormt nederlag dersom hun må stille alene i MGP-finalen.

STJAL SHOWET: Rikke Normann og Åste Hunnes Sem imponerte da de gikk videre til finalen i MGP med flest stemmer under delfinalen på Ørland. Foto: Scanpix
STJAL SHOWET: Rikke Normann og Åste Hunnes Sem imponerte da de gikk videre til finalen i MGP med flest stemmer under delfinalen på Ørland. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Lørdag er det duket for endelig oppgjøret i Melodi Grand Prix, hvor duoen Åste Hunnes Sem og Rikke Normann kjemper med syv andre finalister om å representere Norge i Eurovision i Tyskland i mai.

Men dagen før den norske finalen spøker det for Åste og Rikke, etter at førstnevnte skal ha pådratt seg en kraftig omgangssyke. De to skulle etter planen opptre sammen under et brudeshow i Oslo torsdag kveld, men Åste måtte reise hjem bare minutter før showstart.

- I går var det ikke bra, og det var hjerteskjærende å se på. Åste har aldri trukket seg fra en jobb før, og hun var oppløst i tårer, forteller Rikke til Seher.no.

Etter planen skal duoen gjennomføre prøver på finalescenen rundt klokken 14.30 fredag, men Rikke vet fremdeles ikke om hun får med seg duettpartneren.

Nå innrømmer artisten at hun frykter å måtte stå på scenen alene og framføre låten «Not That Easy» under finalen på lørdag.

- Det er klart tanken har streifet meg, og jeg frykter at hun ikke blir frisk. Nå vet jeg ikke om det er lov i forhold til NRKs regler å stille alene, men hvis det er det ville jeg følt det som et kjempesavn. Det ville blitt et forferdelig nederlag og jeg ville følt det som å stå der uten min bedre halvdel.NRK har så langt ikke svart på Seher.nos henvendelser om regelverket tillater at hun synger alene.


Nå krysser Rikke fingrene for at Åste skal bli frisk.

- Jeg har hørt folk si at at influensaen kan sitte i fra én til to dager til en uke. Men vi får bare håpe på det beste.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Var det ikke «Melodi Grand Tits» noen skrev?