<strong>FRYKTER FOR TV-STJERNENS LIV:</strong> Den tidligere popstjernen Sinitta sier hun frykter for «X Factor»-dommeren Simons Cowell liv, etter at en kvinnelig fan brøt seg inn i huset hans lørdag.
FRYKTER FOR TV-STJERNENS LIV: Den tidligere popstjernen Sinitta sier hun frykter for «X Factor»-dommeren Simons Cowell liv, etter at en kvinnelig fan brøt seg inn i huset hans lørdag. Vis mer

- Jeg frykter at noen skal drepe ham

Eks-kjæresten Sinitta ber TV-stjernen flytte etter det dramatiske møtet med en inntrenger.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-stjernen Simon Cowell (52) - kjent som dommer i blant annet TV-programmene «X Factor» og «American Idol» - opplevde marerittet da han oppdaget en kvinnelig inntrenger med murstein i hånden på toalettet i sitt hjem i London lørdag.

Nå sier Cowells eks-kjæreste, den tidligere popstjernen Sinitta (43), til The Sun at hun frykter for 52-åringens liv.

- Jeg har bedt ham ta forholdsregler for å ta vare på seg selv, fordi jeg frykter at noen skal drepe ham. Inntrengeren kunne lett ha skadet ham. Hvis det var en fanatisk fan, kunne han blitt drept.

Sinitta sier hun tror det blir vanskelig å få Cowell til å vurdere å flytte fra hjemmet i London.

- Han har brukt store summer på å pusse det opp og har kun for kort tid siden fått det slik han vil ha det. Da er det en skam hvis han må flytte nå.

- Jeg vet heller ikke om han ønsker å sette opp store porter foran eiendommen, men noe må han gjøre. Dette kan ikke skje igjen.

Sinitta - som er kjent for hiten «Toy Boy» - var sammen med Simon Cowell i flere år, til de gikk fra hverandre i 2004. Paret har imidlertid beholdt kontakten, og reiste i januar sammen på ferie til den karibiske øya St. Barths.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Overrasket kvinnelig inntrenger på toalettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer