- Jeg frikjente alle sammen

Komiker Atle Antonsen møtte på problemer da han meldte seg frivillig som lekdommer.

SEOGHØR.NO: Tirsdag kveld er skuespiller og komiker Atle Antonsen (44) gjest i talkshowet «Else» til Else Kåss Furuseth (33).

Antonsen er vant til å spille diverse alternative karakterer i jobbsammenheng, men hadde ikke sett for seg at det kom til å gå ut over lekdommer-oppgaven han tok på seg på privaten.

HOS ELSE: Atle Antonsen forteller om da han sa ja til å være lekdommer i retten under tirsdagens sending av Else på TV 2. Side om side med skuespiller Sven Nordin og TV-personlighet Ingrid Gjessing Linhave. Foto: TV 2
HOS ELSE: Atle Antonsen forteller om da han sa ja til å være lekdommer i retten under tirsdagens sending av Else på TV 2. Side om side med skuespiller Sven Nordin og TV-personlighet Ingrid Gjessing Linhave. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg tenkte ikke på det før jeg satt i rettssalen, og tiltalte kom inn og så: «Hva faen gjør den klovnen der? Skal jeg dømmes av ham? For et mareritt!». Jeg måtte bare spille det mest alvorlige jeg kunne. Ingen røyk uten ild og sånn. Men jeg bare frikjente alle sammen, jeg, forteller han til latter fra publikum.

Skuespiller Sven Nordin (56) og TV-personlighet Ingrid Gjessing Lindhave (36) er også gjester i TV 2-talkshowet.

«Else» sendes tirsdager klokken 22.45. Se det morsomme klippet av da Antonsen forteller om sin tid som lekdommer øverst i saken!

LES OGSÅ: Sven Nordin ledet «Kjendisgallaen 2013»